• Os2
  • Os1
1

Vsak kužek potrebuje skrb in nego. V našem pasjem salonu za vašega kosmatinčka poskrbimo s posebno pozornostjo, prilagodimo se njegovim potrebam in seveda vašim željam. Po želji za nove lastnike pripravimo tudi kratek tečaj o negi kužkov, prilagojen posebej za vašo pasmo. Samo negovan kužek je lep in zdrav kužek.


2

Ker prihajajo hladnejši dnevi je treba tudi za kužke posebej poskrbeti. Primerna pasja frizura za zimske mesece, ki omogoča lažjo nego v mokrem vremenu, za zmrznjenčke puloverček ali kako drugo oblačilce. Postrižena dlaka med blazinicami omogoča lažjo hojo, pa tudi tačke se prej posušijo. Pobrita ušeska pri dolgodlakih pasmah z zaprtimi ušeski (španjeli,…) bodo skrbela da ušeska ne bodo vneta. Za kužke, ki jim je zaradi bližajoče pomladi že začela odpadati podlanka pa poskrbimo s trimanjem in kopanjem.


3

Nudim nego psov vseh velikosti (XS-XXL), striženje in trimanje (po FCI standardih in po želji), razčesavanje, kopanje in sušenje, nega tačk, blazinic in krempljev, nega ušes, oči in zobovja, kratki tečaji o negi psov prilagojeni pasmam, uporaba naravne kozmetike Bubbles and Nature, po želji tudi na vašem domu.