Domov » Astrologija » 3 znamenja zodiaka, ki se v tem obdobju soočajo z uničujočim ljubosumjem: pazite!

3 znamenja zodiaka, ki se v tem obdobju soočajo z uničujočim ljubosumjem: pazite!

April 2023 je zanimiv čas za astrologijo. Položaj Saturn v Ribah je zelo pomemben in je gibanje, ki bo vplivalo na mnoge stvari v zodiaku in jih uravnovesilo. To pomeni, da bo Saturnov vpliv vplival na nekatera znamenja zodiaka. Poleg tega bo ta vpliv močnejši za nekatera ozvezdja.

Ta vpliv je lahko pozitiven ali negativen, odvisno od znamenja in pogojev. Lahko se kaže v obliki nove priložnosti, novega znanja ali korenite spremembe.. Lahko pa pomeni tudi težko obdobje in ovire, ki jih je treba premagati. Znaki bi zato morali biti pozorni in previdni pred ljubosumno osebo ki bi lahko porušila njihovo ravnovesje.

V tem članku boste našli pregled astrološke napovedi za april 2023 in kako naj se nanj vsi pripravijo. Podrobno si bomo ogledali različne posledice položaja Saturna in njegov vpliv na različna znamenja zodiaka. Pripravite se na pregled astroloških vplivov in na to, kaj vas čaka v prihodnjih mesecih.

Gibanje planetov ima lahko precejšen vpliv na naša življenja. Aprila se bo Saturn premaknil v znamenje Rib in vplival na nekatera znamenja. Ljudje, rojeni pod temi vplivi, bodo imeli srečo, da bodo deležni Saturnove energije, in bi se morali počutiti varnejše pri svojih odločitvah in bolj samozavestno. Spodbujeni bodo, da sprejmejo prave odločitve za svojo prihodnost in ostanejo osredotočeni na svoje cilje. Vendar bodo morali biti previdni, saj lahko Saturn ustvari tudi Vendar bodo morali biti previdni, saj lahko Saturn ustvari tudi napetosti z nekaterimi ljudmi v njihovi okolici. Zlasti s tistimi, ki bi lahko bili ljubosumni ali zavistni. S škodljivimi dejanji in lažmi jih bodo morda skušali spraviti ob pamet. Zato je pomembno, da ste v tem obdobju pozorni na ljudi okoli sebe in se ne obotavljate prositi za nasvet modre ljudi, če čutite potrebo.

Oven (21. marec-19. april)

April je z bližajočo se sezono zabave odličen mesec za Ovne, da se zabavajo in uživajo v življenju. Planeti se ujemajo tako, da spodbujajo ustvarjalnega duha in spodbujajo velike ambicije. Vendar bodite pozorni na ljubosumje, ki vas bo morda poskušalo spraviti iz tira. Bodite odprtega duha, vendar se zavedajte namenov drugih in Ne dovolite, da vas ljubosumna oseba ustavi pri doseganju vaših ciljev.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Škorpijone bodo ta mesec razvajale zvezde, njihova kariera, ljubezen in osebno življenje pa so pod njihovim nadzorom. Imeli bodo močno energijo, ki jim bo pomagala pri sprejemanju hitrih odločitev in doseganju velikih višin. Vendar bodite previdni pri ljubosumnih ljudeh, ki bodo morda poskušali sabotirati vaše načrte. Ostanite mirni in potrpežljiviNe dovolite, da zavistneži ovirajo vaš napredek.

Rak (21. junij – 22. julij)

To je čas, ko se morajo Raki ponovno osredotočiti nase, razmisliti o svojih ciljih, željah in osebnem blagostanju. Planeti se v tem mesecu postavljajo v prid rakom in to pozitivno silo bi morali izkoristiti. Vendar pa morajo paziti na ljubosumne ljudisaj lahko poskušajo odvrniti pozornost Raka ali celo spodkopati njegovo samozavest.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.