Domov » Novice » Ali lahko na teh slikah ptic prepoznate 5 razlik? Pozorni ljudje jo bodo našli v 10 sekundah.

Ali lahko na teh slikah ptic prepoznate 5 razlik? Pozorni ljudje jo bodo našli v 10 sekundah.

Kot pri vsakem testu IQ morate biti dovolj pozorni, da ga uspešno opravite. Za prepoznavanje razlik med dvema skoraj enakima slikama je treba imeti dobre opazovalne sposobnosti in ostro oko. Na prvi pogled je to enostavno, vendar ob natančnejšem pregledu predstavljene slike to ni tako enostavno.

Test IQ; navodila za njegovo izvajanje

Če želite uspešno opraviti ta inteligenčni test, si morate pozorno ogledati dve enaki sliki, ki sta postavljeni druga ob drugi. Vendar pa dejansko niso enaki, saj ima vsak od njih določene posebnosti. Ugotoviti morate, kje so te razlike. Teh je pet in so zelo dobro skrite.

Tes IQ: Buktikan Anda teliti jika berhasil menemukan lima perbedaan pada gambar burung ini dalam 10 detik.*

Treba je povedati, da podvojena slika predstavlja naravno pokrajino v zelo majhnem merilu. V zelenem okolju so predstavljene različne živali. Vzdušje je sončno z nekaj oblaki na modrem nebu. Podrobnosti so zelo majhne, zato je test težji in bolj zanimiv. Da bi bila izkušnja še bolj zahtevna, smo za iskanje vseh razlik določili čas 15 sekund.

Razlike za iskanje: odgovori na test IQ

Če vam je v določenem času uspelo najti 5 razlik, vam čestitamo. To je dosežek za genije. Če jih delno ali v celoti niste našli, to ni težava. Preprosto vadite in naslednjič boste zagotovo uspešno opravili isto vrsto testa.

Medtem poiščite natančno lokacijo razlik na sliki.

Letak lima perbedaan pada gambar burung ini.*

Od leve proti desni je prvi razpoznavni znak kljun velike rumene ptice. Na eni sliki je debelejša. Nato si oglejte kupček trave poleg rožnate veverice na tleh. V eni različici slike ga ni. Tretja razlika je na rožnati veverici, natančneje na njeni roki. Poglejte desno in videli boste, da ima ena od vej drevesa na eni sliki manj vej. Nazadnje si oglejte sliko povsem zgoraj, na skrajni desni strani. Na eni sliki manjka oblak.

S poznavanjem odgovorov na ta test IQ boste izvedeli, kaj ste zamudili, in še pomembneje, kaj ste zamudili, da ste ga opravili. Če vas je ta film zabaval, imamo še druge iz istega žanra. Preizkusite jih vse in vadite, da boste naslednjič izziv opravili z odliko.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.