Domov » Novice » Ali menite, da imate dovolj moči, da opravite ta logični test?

Ali menite, da imate dovolj moči, da opravite ta logični test?

Ne pozabite, da je pomembno, da poskrbite zase in da se ne utrudite preveč. Da se boste lažje sprostili, vam predlagamo, da si vzamete odmor s tem malim logično igro.

Ta igra vam bo omogočila, da pametno izkoristite svoj čas in hkrati sprostite pritisk, saj se boste lahko sprostili, medtem ko boste uporabljali svoje intelektualne sposobnosti. Če ste pripravljeni, je čas, da začnete.

Kakšna so navodila za ta logični test?

Za ta testV tem testu vam bomo pokazali sliko z dvema trikotnikoma, od katerih je eden manjši od drugega. Vendar bosta ta trikotnika precej posebna, saj bo manjši sestavljen iz treh vžigalic, večji pa iz šestih vžigalic.

Za uspeh ta testvaš cilj bo premaknite tri vžigalice, da namesto dveh tvorijo pet trikotnikov. Pri reševanju te uganke se poskušajte čim bolj osredotočiti, saj gre za logiko in razmišljanje.

Lava.si

Zakaj opraviti test logike?

Namen tovrstnih testov je predvsem odvrniti vašo pozornost in vam omogočiti nekajminutni odmor med dnevom. Drugič, zaradi interneta so tovrstni testi zlahka dostopni kjerkoli in kadarkoli želite opraviti test. In končno, logični testi, kot pove že samo ime, ne bodo le preverili vašega smisla za logiko in sposobnosti sklepanja, temveč jih bodo tudi izboljšali in izpopolnili. Pomembno je namreč, da redno ocenjujete svoje sposobnosti, da ugotovite, kje so vaše slabosti, in jih odpravite. Poleg tega lahko te teste uporabite kot vaje in tako znatno izboljšate svojo intelektualno zmogljivost.

Testa je konec. Kakšen je vaš končni odgovor?

Iskrene čestitke vsem, ki vam je uspelo najti pravilen odgovor, navdušeni smo nad vašo pronicljivostjo.

Za tiste, ki jim ni uspelo rešiti tega logičnega testa, ne skrbite, razložili vam bomo, kaj ste morali storiti, da ste rešili to uganko. Za uspešno reševanje ste morali na primer uporabiti vžigalice iz manjšega trikotnika in jih postaviti v večji trikotnik.

Da bi dobili pet trikotnikov, je bilo dovolj, da smo znotraj velikega trikotnika oblikovali majhen trikotnik. Vrh tega novega trikotnika pa bi moral biti obrnjen navzdol. S tem bi dobili velik trikotnik, ki vsebuje štiri majhne trikotnike, skupaj torej pet trikotnikov.

Tukaj je rešitev v slikah, da boš lažje razumel.

Lava.si

Če vam je bil ta logični test všeč, vam predlagamo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da bi za to izvedeli vaši prijatelji in družina.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.