Domov » Novice » Ali na sliki prepoznate 5 razlik? To lahko stori le nekdo, ki je previden.

Ali na sliki prepoznate 5 razlik? To lahko stori le nekdo, ki je previden.

Ali mislite, da lahko najdete pet elementov, po katerih se razlikujeta figuri na sliki? Imeti morate dobre opazovalne in vizualne sposobnosti. Pokažite nam, kako previdni znate biti in kako oster je vaš vid. Vse, kar morate storiti, je opraviti ta test IQ.

Na eni sliki sta druga ob drugi dve bolj ali manj podobni figuri. To so ilustracije mladih na dolgem potovanju v kombiju. Za njimi so v ozadju jasno vidni hribi. Na prvi pogled so videti enako.

Simak berikut ini tes IQ untuk membuktikan ketelitian yang Anda miliki dengan cara menemukan perbedaan pada gambar.

Če pa si jih ogledate natančneje, boste ugotovili, da obstajajo nekatere pomembne razlike. Vaša naloga bo poiskati različne elemente, po katerih se razlikujejo. Se vam zdi to lahek izziv? Imate prav. Vendar bi radi test nekoliko otežili, da bi lahko bolje ocenili vašo raven IQ. Test morate opraviti v največ 15 sekundah. Se vam zdi, da lahko v tako kratkem času najdete razlike?

Naši nasveti za uspešno opravljen test IQ

Da bi povečali svoje možnosti za uspeh, vam bomo ponudili nekaj nasvetov. Pred reševanjem tega testa si vzemite čas za zbiranje misli. Biti morate v optimalnem stanju. Zato se poskusite izolirati in se oddaljiti od vseh virov odvračanja pozornosti. Poskrbite, da se jim boste izognili, od hrupa do motečih dejavnikov. Tako se boste lažje osredotočili, imeli jasnejše in širše vidno polje ter bolje zaznavali podrobnosti.

Uspešno ali neuspešno, tukaj so odgovori na ta IQ test!

Kljub našim nasvetom niste našli 5 razlik? To ni težava. To pomeni le, da morate malo vaditi. Za doseganje optimalne koncentracije je potrebna vaja. Vsakdo ne more takoj postati v formi.

Letak perbedaan gambar.

Če ne, v nadaljevanju preverite, katere podrobnosti ste “spregledali”. Pozorno si oglejte dečka na levi. Na eni sliki ima daljšo brado. Nato poglejte vetrobransko steklo Volkswagnovega kombija. Jasno boste videli, da vsi odsevi niso usmerjeni v isto smer. Oglejte si streho kombija. Manjka oranžno deblo. Na desni strani kombija ni vzvratnega ogledala. Perspektiva hriba na desni strani slike se nekoliko razlikuje.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.