Domov » Novice » Da bi našli tri razlike med slikama tega slikarja, morate biti zelo dobri opazovalci!

Da bi našli tri razlike med slikama tega slikarja, morate biti zelo dobri opazovalci!

Ta test je tako težak, da je rezerviran za strokovnjake. Ali ga še vedno želite preizkusiti?

Ste ljubitelj izzivov? Potem je ta test za vas! Ne samo, da boste presegli svoje meje, ampak se boste tudi zelo zabavali. Bodite previdni, saj je ta test precej zahteven, zato se boste morali pri njem kar dobro držati. Udobno se namestite, da se boste lahko osredotočili, in takoj ko se boste počutili pripravljeni, začnite s testom.

Kaj točno morate narediti?

Za ta izziv vam bomo predstavili dve sliki, na katerih bo naslikana ženska. Videti bo, da je zelo osredotočena na svoje delo. Da bo jasno, na obeh slikah bo ista ženska. Na prvi pogled sta si sliki zelo podobni. Vendar obstajajo tri podrobnosti, zaradi katerih si sliki nista povsem podobni. Vaš cilj je poiskati in najti te razlike, a pazite, da ne boste imeli na voljo vsega časa na svetu. Za dokončanje tega izziva imate na voljo le 20 sekund. Pripravite štoparico, čas je, da začnete.

©lava.si

Kakšen je smisel takšnega izziva?

Glavni namen je, da se za nekaj časa sprostite. Ker imate čez dan toliko dela, si je treba vzeti čas za dihanje, da ohranite motivacijo. Tovrstni zabavni izzivi so kot igra, zato se lahko zabavate in se za nekaj minut sprostite. Takšen odmor lahko pomembno vpliva na vaše zdravje. Z nekajminutnim počitkom na dan boste zmanjšali raven stresa in se tako izognili tveganju za težave s spominom. Tovrstni testi lahko izboljšajo tudi vašo umsko zmogljivost, saj vas izzovejo k razmišljanju, ne da bi vas utrudili. Nasprotno, test boste opravljali prostovoljno. Posledično boste v njem uživali in sploh ne boste opazili, da vadite svoje možgane.

Čas je, da vam povemo pravilne odgovore!

Čestitamo tistim, ki jim je v dovoljenem času uspelo najti tri razlike. Ste zelo dobri opazovalci!

Tistim, ki jim ni uspelo najti treh razlik, bomo pomagali. Da boste jasneje videli, kaj morate iskati, vam ponujamo rešitev v slikah.

©lava.si

Če vam je bil ta test všeč, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.