Domov » Novice » Dokaži, da je tvoja logika pravilna, in pravilno premakni vžigalice, da dobiš najmanjše število!

Dokaži, da je tvoja logika pravilna, in pravilno premakni vžigalice, da dobiš najmanjše število!

Za uspešno opravljanje tega testa morate biti zelo pametni. Ali menite, da ste kos izzivu?

Imate radi izzive in izzive? Potem je ta IQ test, ki ga danes ponujamo, za vas. Prav zahvaljujoč slednjemu boste lahko preizkusili svojo inteligenco in imeli majhno predstavo o svojem inteligenčnem kvocientu. Majhen dodatni bonus, ta test vam bo omogočil tudi zabavo. Pripravite se na začetek.

Kakšna so navodila za ta IQ test?

Za ta test, vam bomo predstavili število 993, sestavljeno iz več vžigalic. Vaš cilj je dokaj preprost, saj vam mora uspeti sestaviti najmanjše število tako, da odstranite samo tri vžigalice. Da bi to dosegli, boste potrebovali koncentracijo, logiko in vztrajnost. Zato se morate truditi, dokler ne najdete pravega odgovora.

©lava.si

Kakšen je smisel opravljanja IQ testa?

Prvi cilj tovrstnega testa, ki ga boste zlahka našli na spletu, je omogočiti, da si vzamete nekaj minut za sprostitev. Spletni testi inteligenčnega kvocienta so lahko s tem, da so videti kot igra, zelo zabavni in vam omogočajo, da si vzamete malo odmora od dneva. Vedeti pa morate, da so IQ testi uporabni tudi za preverjanje vaših intelektualnih sposobnosti. Tukaj boste lahko preizkusili svojo sposobnost koncentracije in smisel za sklepanje. Poleg tega lahko IQ testi pomagajo ohranjati možgane aktivne in zdrave, saj delujejo kot intelektualna vadba. Zato lahko tudi izboljšajo vaše intelektualne sposobnosti in uspešnost.

Čas je, da damo rešitev testa.

Najmanjše število, ki ga je bilo mogoče sestaviti, je bilo 343. Čestitke vsem, ki ste uspeli najti pravilen odgovor. Za tiste, ki niso mogli dokončati testa, ne skrbite, pomagali vam bomo ugotoviti, kaj storiti. Iz prve številke ste morali samo odstraniti ujemanje, da ste dobili številko 3. Nazadnje ste morali odstraniti ujemanja na vrhu in dnu druge številke, da ste oblikovali 4. Da boste bolje razumeli, tukaj je rešitev na sliki.

©lava.si

Upamo, da vam je bil ta test všeč. Če je odgovor pritrdilen, vas vabimo, da ga delite na svojih družbenih omrežjih, da bodo imeli koristi tudi tisti okoli vas.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.