Domov » Novice » Dokaži, da si genij, in iz šestih vžigalic sestavi hišo

Dokaži, da si genij, in iz šestih vžigalic sestavi hišo

Ta uganka je tako težka, da tisti, ki jo rešijo, veljajo za genije.

Danes želimo preizkusiti meje vaših intelektualnih sposobnosti s precej težkim izzivom. Nič ni boljšega kot dobra uganka, s katero lahko preizkusite svoje sposobnosti. Izkoristite priložnost za nekajminutni odmor, ki vam lahko samo koristi. Z reševanjem začnite takoj, ko se boste počutili pripravljeni.

Kaj morate storiti, da boste uspešno opravili ta IQ test

Predstavili vam bomo sliko, na kateri bosta dva kupčka vžigalic. Vsak kupček bo tvoril nekakšno ilustracijo. Če želite opraviti ta test, boste izbrali 6 vžigalic, ki jih boste premaknili tako, da bodo tvorile hišo. Skupno bo 10 vžigalic, vendar jih lahko premaknete le 6.

Res je, da je ta test precej težak, vendar ga je mogoče opraviti. V ta namen vam svetujemo, da natančno analizirate začetne oblike na sliki. Pri iskanju rešitve poskusite uporabiti svojo ustvarjalnost in logiko.

Predvsem pa ne obupajte, dokler ne preizkusite vsega. Vzemite si čas za razmislek, poskusite in poskusite še tolikokrat, kolikor je potrebno. Ne pozabite, da si boste, če vam bo uspelo, prislužili naziv genija.

© lava.si

Zakaj opraviti test IQ?

Osnovni namen takšnih testov je, da vas zabavajo in vam omogočijo, da si oddahnete od svojega dneva. Vendar se lahko testi IQ uporabljajo tudi iz več razlogov. Najprej vam omogočajo, da ocenite svoje sposobnosti, izmerite svojo inteligenco in ugotovite svoje slabosti.

Drugič, testi IQ lahko delujejo kot vadba za vaše možgane, saj jih spodbujajo in ohranjajo aktivne. S tem ko vas silijo k razmišljanju in potrpežljivosti, vam testi IQ pomagajo premikati svoje meje in se naučiti vztrajati, tudi če je problem, ki je pred vami, izjemno težaven za rešitev.

S testi IQ se optimizirajo vaše kognitivne sposobnosti in sposobnost koncentracije. Izostrijo tudi vašo logiko in izboljšajo vašo ustvarjalnost.

Kakšna je torej rešitev tega testa IQ?

Čestitamo vsem, ki jim je uspelo opraviti ta test IQ. Bilo je res težko. Zaslužite si naziv genija, ker ste našli rešitev. Zahvaljujemo se tudi tistim, ki so si vzeli čas in poskusili.

Zdaj vam bomo povedali, kaj ste morali storiti, da ste sestavili hišo. Štiri vžigalice na vrhu, po dve iz vsakega kupčka, ste morali premakniti tako, da je nastala streha hiše, dve vžigalici na dnu, po eno iz vsakega kupčka, pa tako, da so nastala tla hiše. Da boste lažje razumeli, kaj morate storiti, je tu rešitev v slikah.

© lava.si

Upamo, da vam je bil ta test všeč. Če je tako, ga delite v svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.