Domov » Novice » Dokaži, da si odličen opazovalec, in poskusi najti lisico!

Dokaži, da si odličen opazovalec, in poskusi najti lisico!

Zelo pomembno je skrbeti za svoje oči in vid. Zato vam predlagamo, da poskusite to vizualni izziv. Cilj je preizkusiti vaš vid, hkrati pa vam omogočiti, da si čez dan odpočijete. To je priložnost, da ubijete dve muhi na en mah: zabavate se in vadite. Ne odlašajte, začnite takoj, ko boste pripravljeni.

Kaj je ta vizualni izziv?

Danes vam bomo predstavili sliko, na kateri bo precej prikupnih malih levov. Pomembno je poudariti, da bodo precej stisnjeni skupaj. Vendar pa je med vsemi temi levi skriva lisica in razumeli ga boste, vaš cilj bo najti lokacijo tega na sliki.

Lava.si

Za uspeh potrebujete koncentracijo, dober občutek za opazovanje in dober vid, saj bo lisica skoraj enake barve kot levi.

Kakšen je smisel vizualnega izziva?

Najprej in predvsem, izzivi Izzivi, kakršne najdete na internetu, so namenjeni odvračanju vaše pozornosti. So torej način za lajšanje stresa in zmanjševanje tesnobe. Naslednji, vizualni izzivi vam omogočajo, da razvijete svojo ustvarjalnost.

Tukaj, na primer, da bi uspeli, si morate ogledati lisico Kako je videti, da jo boste lažje našli. Nenazadnje so lahko koristne tudi za začetno oceno vašega vida, da bi ugotovili in odpravili morebitne težave s koncentracijo.

Tovrstni izzivi namreč lahko delujejo kot vaja za izboljšanje vaših sposobnosti opazovanja in sposobnosti koncentracije. Zato, boste lažje posvečali pozornost majhnim podrobnostim.

Ste našli lisico? Odgovorili vam bomo.

Najprej čestitamo vsem, ki jim je uspelo najti lisico, skrito med kopico levov. Vaše vizualne sposobnosti so res impresivne.

Nato pa za tiste, ki jim ni uspelo najti lokacije lisice, ne skrbite, podali vam bomo rešitev. Kot ste morda uganili, lisica v resnici ni videti kot lev. Ima manjše oči in manjši smrček. Zato si še enkrat oglejte sliko in se osredotočite na njeno sredino. Nato poglejte malo bolj levo: tam je lisica. V pomoč, Tukaj je rešitev v slikah.

Lava.si

Če vam je bil ta izziv všeč, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da jo bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.