Domov » Novice » Dokažite, da imate dobre vizualne sposobnosti in natančnost, tako da v določenem času najdete ptico!

Dokažite, da imate dobre vizualne sposobnosti in natančnost, tako da v določenem času najdete ptico!

Za uspešno opravljen test imate na voljo le 9 sekund. Ali menite, da ste kos izzivu?

Danes vam predlagamo, da spodbudite svoje možgane in poskusite opraviti izziv. Cilj je, da si za nekaj minut vzamete odmor. To vam bo omogočilo, da se nekoliko napolnite z energijo in sprostite. To je priložnost, da za nekaj časa odložite odgovornosti in rutino. Pripravite se, saj je čas za začetek.

Kaj je ta vizualni test?

Kot lahko vidite, boste za ta test potrebovali koncentracijo, pa tudi vizualne sposobnosti. Predstavili vam bomo namreč sliko, na kateri bosta drevo in zelenje. Na tej sliki bo skrita ptica, vaš cilj pa bo, da jo najdete. Vendar bodite previdni, za uspešno opravljen test boste imeli na voljo le 9 sekund. Zato si pripravite štoparico, preden se lotite tega izziva.

© lava.si

Kakšen smisel ima pregled oči?

Optične iluzije so na internetu že nekaj časa zelo pogoste. Očesni testi niso le odličen vir zabave, saj so zabavni in smešni, ampak so lahko tudi zelo koristni. S testom vida namreč lahko ocenite svojo koncentracijo in vidne sposobnosti. Na ta način je mogoče opozoriti na morebitne težave s koncentracijo in težave, povezane z vidom. Če jih spoznate, lahko ustrezno ukrepate in po potrebi obiščete strokovnjaka.

Ura tiktaka, čas je, da podate rešitev

Čestitke tistim, ki vam je uspelo najti ptico v 9 sekundah. Natančnost, ki ste jo pokazali, je impresivna. Čestitamo pa tudi tistim, ki ste jo uspeli najti, čeprav ste za to potrebovali nekoliko več časa. Še vedno imate dobre opazovalne sposobnosti.

Tistim, ki ptice niste mogli prepoznati, bomo pokazali njeno lokacijo. Res je, da je bil ta preizkus precej težaven, vendar ne nemogoč. Če bi pozorno pogledali, bi namreč na deblu drevesa opazili majhno barvno razmejitev. Na desni strani slike je majhna modra in rumena pika s koničasto konico. Kot lahko vidite, je bila ta majhna pika tista ptica, ki ste jo iskali. Za lažjo predstavo je tukaj rešitev v slikah.

© lava.si

Če vam je bil ta test všeč, ga delite v družabnih omrežjih, da bodo tudi vaši prijatelji lahko poskusili najti ptico.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.