Domov » Novice » Ekstremni vizualni izziv, ali lahko prepoznate 6 predmetov, ki so skriti na sliki?

Ekstremni vizualni izziv, ali lahko prepoznate 6 predmetov, ki so skriti na sliki?

Preizkusite svoj vid s čim hitrejšim iskanjem skritih predmetov!

Spremenite svoje navade v prostem času! Namesto da se ukvarjate z dejavnostjo, ki vam ne koristi, jo izkoristite za razvijanje svojih sposobnosti in se ob tem zabavajte! IQ testi, uganke, osebnostni testi in vizualni testi so kot nalašč za spodbujanje možganov! Današnji izziv je vizualni test, ki ga več kot 90 % ljudi ni uspelo rešiti. Kaj pa vi?

Vizualni test: “Kje je na sliki skritih 6 predmetov?

Vizualni izziv dneva je izziv za vaš občutek za opazovanje. Da pa bi lahko pravočasno našli vse skrite predmete, se morate čim bolj osredotočiti ter imeti precej visoko hitrost sklepanja in analiziranja. Ste kos tej nalogi? Dokažite to!

Vaša naloga je, da iz konteksta in ne na svojem mestu najdete, kje je 6 predmetov na naslednji sliki. Na sliki je deček v kuhinji. Ne spreglejte nobene podrobnosti in se ne pustite motiti. Za njihovo iskanje imaš na voljo le 25 sekund.

©Lava.si

Najmočnejši so izgubljene predmete našli v manj kot 10 sekundah. Ali zmorete enako? To je odvisno od vas!

Rešitev

Vizualna uganka dneva je res težka. Vendar je 5 % uporabnikov uspelo najti skrite predmete še pred iztekom časa. Če vam je uspelo najti vsakega od 6 skritih predmetov, potem ste v tej manjšini. V spodnji rešitvi najprej preverite, ali ste našli prave odgovore. Če vam ni uspelo, si lahko ogledate tudi spodnjo rešitev:

©Lava.si

 

Tukaj je 6 skritih predmetov: Na polici s čopičem, sukulenti in svinčnikom na ročaju metle so skrite naslednje skrite skrivnosti: torta, venec nad kavčem, sveča na polici s čopičem in svinčnik na ročaju metle.

Čestitamo, če vam je vizualni izziv uspel! Vaša pozornost do podrobnosti je nesporna! Če skritih predmetov niste našli, ne skrbite. Še vedno morate vaditi, preden se boste lahko spopadli s temi ekstremnimi izzivi! Obiščite našo spletno stran in preizkusite še druge lažje preizkuse!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.