Domov » Novice » Hitrostni test: Ali lahko v manj kot 25 sekundah najdete prašiče, ki se med seboj razlikujejo?

Hitrostni test: Ali lahko v manj kot 25 sekundah najdete prašiče, ki se med seboj razlikujejo?

Preizkusite svoje sposobnosti koncentracije s to vizualno sestavljanko, ki jo lahko reši le 2 % ljudi.

Vsebina

Izziv dneva je najti tiste, ki izstopajo med prašiči na sliki. Če želite najti pravo rešitev, morate biti zelo pozorni na podrobnosti in imeti dobro koncentracijo. Ta test je kot nalašč za testiranje vaših vizualnih sposobnosti, pa tudi vaših intelektualnih sposobnosti.

Predstavitev vizualne uganke

Vizualni test je igra, ki vsebuje sliko, v kateri morate najti nekaj določenega. Nekateri od teh testov zahtevajo bolj ali manj kratek čas za rešitev uganke. Rešitev zahteva uporabo vaše intuicije, vaše zmožnosti sklepanja, pa tudi vaše intelektualne sposobnosti.

Vizualne uganke so bile posebej zasnovane za preizkus vaših vizualnih sposobnosti, pa tudi vaših refleksov. Niso samo zabavni, ampak so tudi odlični za odpravljanje stresa in tesnobe.

Današnji test je v obliki slik, ki vsebujejo več lepo poravnanih prašičev. Na prvi pogled sta si popolnoma podobna, a če pozorno pogledate, opazite anomalije. Vaša naloga bo nato najti prašiče, ki izstopajo od drugih.

©lava.si

Reševanje te uganke zahteva potrpežljivost in tudi dober občutek za opazovanje. Prav tako morate imeti dobro koncentracijo, saj imate samo 25 sekund, da poskusite rešiti to uganko. pravilen odgovor.

Vzemite si čas in temeljito analizirajte vsakega prašiča na sliki in poskusite odstraniti motnje, da vam olajšate iskanje. Tukaj je majhen namig, ki vam bo pomagal rešiti uganko.Natanko trije prašiči izstopajo od ostalih. Zdaj je na vas, da poiščete njihove lokacije. Sprostite se in ne obupajte, ta izziv je lažji, kot je videti.

Odgovor na vizualno uganko

Ste našli tri prašiče, ki se skrivajo v tej vizualni uganki? Čestitamo! Imate izjemen čut za opazovanje. Ne oklevajte in delite ta izziv s svojimi najdražjimi, če vam je bil všeč.

Če niste mogli najti rešitve, je tukaj odgovor na to vizualno uganko. Eden od pujsov je brez repa, drugi ima samo tri noge, zadnji pa samo eno uho. Tisti brez repa je v prvi vrstici prvega stolpca. Tisti s samo tremi nogami je v zadnji vrstici zadnjega stolpca. Zadnji je v tretji vrstici šestega stolpca. Spodaj je odgovor na sliki:

©lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.