Domov » Horoskop » Horoskop za nedeljo 1. januarja 2023: Strelci bi si morali iskreno prizadevati za pravilno upravljanje svojega časa, da bi se izognili izgorelosti…

Horoskop za nedeljo 1. januarja 2023: Strelci bi si morali iskreno prizadevati za pravilno upravljanje svojega časa, da bi se izognili izgorelosti…

Preberite današnji horoskop za nedeljo, 1. januarja 2023, in preverite, kako se bo dan razvil za vas.

Horoskop za 1. januar 2023. Preberite današnji horoskop za svoje znamenje. Na voljo so vam dnevni horoskopi z napovedmi za ljubezen, denar ali zdravje. Ugotovite, kaj so vam danes pripravile zvezde.

Oven

Močan upor proti vsem situacijam ali ljudem, ki jih nikoli niste dobro razumeli ali se dovolj potrudili, da bi jih popravili, vas lahko preplavi. Težava je v tem, da iz tega ne izhaja nič dobrega.

Taurus

To je dan, ki je lahko izčrpavajoč, če dovolite, da negativna čustva zameglijo vašo presojo in vplivajo na vaše pomembne ali druge odločitve.

Gemini

Dobro bi bilo, če bi poskušali nadzorovati vse misli, ki vas spravljajo v upor, povzročajo nervozo in motijo vaš mir. Ne morejo vas pripeljati do ničesar dobrega.

Rak

Številni odnosi, ki so vam pomembni, že nekaj časa vzbujajo vprašanja, danes pa bi lahko dosegli vrhunec v tem nemiru.

Leo

Vaša poklicna pot, vaše mesto v ekipi in odgovornosti se bodo spremenili, s čimer se morda ne boste strinjali. Dobro bi bilo, če bi se celotne situacije lotili racionalno, da se ne bi po nepotrebnem izčrpavali.

Devica

Nestabilnost razmer na splošno vpliva na vaše projekte, še posebej pa na projekte tistih, ki so vam blizu in bi vas morali podpirati, vsaj tako ste upali.

Tehtnica

Dobro je, da ste odprti za predloge, sugestije in vabila, vendar morate biti v vseh situacijah prijazni in pošteni, da ne odidete s še več težavami, kot ste jih imeli.

Škorpijon

Tišina je danes le želja, in bolj ko se zapletate v razprave, za katere veste, k čemu bodo vodile, bolj se boste oddaljili.

Strelec

To je precej zapleten dan, zato bi bilo dobro, če bi se iskreno potrudili, da bi ustrezno upravljali svoj čas in druge vire ter se izognili izgorevanju in zapravljanju časa za nepotrebne in hrupne razprave.

Kozorog

Najhujša nasprotja med vami in vašimi najbližjimi lahko pridejo na dan v zvezi z bolečimi temami, ki jih nihče ni želel razjasniti. Morda boste želeli biti v svojih razpravah bolj previdni in zadržani.

Vodnar

Morda boste morali z močjo volje ukrotiti težnjo po reorganizaciji družinskega življenja v skladu s svojimi željami in prizadevanji, da ne bi naleteli na reakcije, ki so enake intenzivnosti vaših želja.

Ribe

Presenečenja lahko povzročijo ljudje iz vašega ožjega kroga, izmenjava neprijetnih replik ali neskončne in nesmiselne razprave o temah, ki vas vedno razdvajajo.

 

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.