Domov » Horoskop » Horoskop za petek 30 december 2022: Oven preveč in zaman skrbi, ker svoje energije ne usmerja pravilno.

Horoskop za petek 30 december 2022: Oven preveč in zaman skrbi, ker svoje energije ne usmerja pravilno.

Preberite današnji horoskop za petek, 30. decembra 2022, in preverite, kako se bo dan razvil za vas.

Horoskop za december 30 2022. Preberite današnji horoskop za svoje znamenje. Na voljo so vam dnevni horoskopi z napovedmi za ljubezen, denar ali zdravje. Ugotovite, kaj so vam danes pripravile zvezde.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Osebnihoroskop (@osebnihoroskop)

Oven

Preveč se vznemirjate brez želenih rezultatov, ker svoje energije ne usmerjate pravilno. To je dober čas, da ukrotite nekatere želje, o katerih ste prav tako dolgo dvomili.

Taurus

Morda ste utrujeni že od tega, da ste v bližini hrupnih ali nemirnih ljudi, in ne morete storiti veliko od tega, kar ste načrtovali za danes.

Gemini

Pomembno je, da si čim bolj zbistrite glavo, da se ne boste slepili z načrti in željami, ki jih ni mogoče uresničiti. Vsaj ne boste zapravljali v toliko smereh.

Rak

Čustveno področje prinaša izzive, ki jih niste vajeni in ne veste, kako se z njimi spopasti. Preden se lotite nečesa, v kar niste prepričani, si privoščite večji ali manjši premor.

Leo

Mir in tišina doma bosta motena pogosteje, kot ste vajeni, in obdobja bodo daljša, kot jih običajno prenašate. Dobro je, da se v duhu pripravimo na te epizode in naredimo pravo stvar.

Devica

Preveč skrbi, preveč načrtov, preveč želja, ki jih je težko uresničiti. To je slika nepotrebnih dušnih težav, ki vas odvračajo od tega, kar je pomembno.

Tehtnica

Nekatere vaše želje so preveč intenzivne, podpirate jih, ker so v ozadju resnične in nujne potrebe. Morda ne potrebujete močnih želja, temveč praktične in hitre rešitve.

Škorpijon

Odločeni ste, da boste presegli celo svoja pričakovanja na poklicnem in zlasti finančnem področju. Te želje ne upoštevajo realnosti, celotnega konteksta, v katerem delate.

Strelec

Ta dan je precej mešan, z nagnjenji, ki vas lahko po nepotrebnem izčrpajo, kot je želja, da bi vse naredili hitro in dobro, čeprav nimate ne motivacije ne energije.

Kozorog

V vaših mislih se lahko pomešajo stvari, ki jih ni mogoče pomešati, razen če tvegate nepotrebne zaplete. Na primer prijateljstva ali družinski odnosi in finančne zadeve.

Vodnar

Lahko se mučite z intenzivnimi mislimi in željami, povezanimi z materialnimi dobrinami, denarjem in podobnim. Težava je le v tem, kako jih boste dobili.

Ribe

Čas je, da omejite svojo težnjo, da bi ljudem v svojem neposrednem krogu govorili, kaj bi morali in česa ne bi smeli početi. Ali pa to storite le, če vas o tem prosijo.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.