Domov » Horoskop » Horoskop za ponedeljek, 02. januarja 2023: Ribe ne morejo nadzorovati veliko stvari, ki bi jih lahko razburile, razen svojega odziva.

Horoskop za ponedeljek, 02. januarja 2023: Ribe ne morejo nadzorovati veliko stvari, ki bi jih lahko razburile, razen svojega odziva.

Preberite današnji horoskop za ponedeljek, 02. januarja 2023, in preverite, kakšen bo dan za vas.

Horoskop za januar 02 2023. Preberite današnji horoskop za svoje znamenje. Na voljo so vam dnevni horoskopi z napovedmi za ljubezen, denar ali zdravje. Ugotovite, kaj so vam danes pripravile zvezde.

Oven

Dobro bi bilo, če bi se izognili skušnjavi, da bi postali hladni do svojih najbližjih samo zato, ker ste nezadovoljni s potekom dogodkov v službi, zlasti s tem, kako z vami ravnajo vaši nadrejeni.

Taurus

Vsi napori, ki jih boste vložili v obvladovanje svojih negativnih čustev, zaradi katerih se neupravičeno in neprijetno odzivate na okolico, bodo ob koncu tega dne šteli.

Gemini

Z vseh strani vas napadajo temačne misli in pesimizem, zlasti glede finančnih zadev. Najbolje je, da se vse te misli sčasoma umirijo, da vidite, kaj je resnično in kaj ne.

Rak

Preden se prepustite vplivu informacij, ki vas dosegajo, si morate vzeti odmor, to je nekaj časa, da si oddahnete. Tako boste zaščitili svoj mir in še veliko več.

Leo

Zelo vas skrbi delo, pa tudi način življenja, ki ga delo zahteva od vas. Spremembe, tudi večje, lahko izvedete, vendar s potrpežljivostjo in pametno strategijo.

Devica

To je dan obnove v odnosih z bližnjimi in v vsem, kar zadeva vaše strasti. Čeprav hrepenite po spremembah, morate biti previdni, kam greste.

Tehtnica

Novice, ki vas bodo danes presenetile, zlasti v družini, vas lahko zmotijo, vendar vam bo uspelo te spremembe pozitivno razumeti, če boste ohranili razsodnost.

Škorpijon

Vaš molk pove več, kot bi si želeli, in dobro bi bilo, če bi se dogovorili za komunikacijo z družinskimi člani, vsaj zaradi harmonije, ki vam manjka.

Strelec

Sprašujete se o novih virih dohodka in o tem, kako jih doseči. To je dober čas za tovrstne skrbi, če ne postavljate voza pred konja in si želite prihodkov brez truda.

Kozorog

Morda se vam zdi, da je vse, kar počnete danes, zelo naporno, zato morda ne boste sledili svojim korakom, čeprav dobro veste, kako trdo ste delali.

Vodnar

Trenutno je razmere težko ustrezno oceniti, vendar boste to lahko storili že jutri. Zdaj lahko brez težav zberete ustrezne informacije.

Ribe

Trenutno ne morete nadzorovati veliko stvari, ki bi vas lahko vznemirile, razen svojega odziva nanje – to je mogoče, vendar ne gotovo.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.