Domov » Horoskop » Horoskop za soboto 31 december 2022: Device si morajo napolniti baterije in najboljši način je, da ste z njimi iskreni.

Horoskop za soboto 31 december 2022: Device si morajo napolniti baterije in najboljši način je, da ste z njimi iskreni.

Preberite današnji horoskop za soboto, 31. decembra 2022, in preverite, kako se bo ta dan odvijal za vas.

Horoskop za december 31 2022. Preberite današnji horoskop za svoje znamenje. Na voljo so vam dnevni horoskopi z napovedmi za ljubezen, denar ali zdravje. Ugotovite, kaj so vam danes pripravile zvezde.

Oven

Danes lahko naredite zelo dobro stvar zase, ne delajte si velikih načrtov in pazite, da na kakršen koli način ne odvračate ljudi okoli sebe, ki bodo storili enako.

Taurus

Lahko uživate v čudovitem vzdušju tega dne, ne da bi si želeli več pozornosti drugih, več trenutkov priznanja ali pohvale zase.

Gemini

To je dan, kot ste ga načrtovali, in prav zato bi bilo najbolje, da ga nikakor ne zapletate, na primer tako, da od svojih bližnjih zahtevate več, kot so vam pripravljeni dati.

Rak

Svoj dan lahko izboljšate, če se odločite, da si ne boste komplicirali življenja, tudi če se pojavi nagnjenost k stresu in menite, da imate za to resne razloge.

Leo

Želite se sprostiti in razbremeniti, zato bi bilo dobro, da ne le upoštevate to željo, temveč da vas pri tem celo ne ovirajo, na primer tako, da v pogovorih z bližnjimi izpostavljate resne teme.

Devica

Pomembno je, da se osvežite, in najboljši način za to je, da ste iskreni do sebe, pustite težave ob strani in se odločite ceniti, kaj je lepega v vašem življenju prav zdaj.

Tehtnica

Nagnjeni ste k temu, da svoje pritožbe izražate z ostrimi besedami, kar vam ne prinaša nič dobrega in tudi okolica se ne bo odzvala po vaših pričakovanjih.

Škorpijon

Imate skrbi, ki se ne ujemajo s prazničnim obdobjem, zato bi bilo bolje, če bi pustili ob strani željo, da dokažete, da se motijo tisti, ki vas prezirajo, in potrebo, da vsem pokažete, kaj zmorete.

Strelec

V skušnjavi ste, da vam v obraz vržete vse, za kar menite, da so v zadnjem času storili narobe, bolj ali manj, odvisno od tega, kako dober je vaš spomin. Vendar to nikomur ne koristi.

Kozorog

Lahko vas grabijo slabe vesti zaradi stvari, ki jih pogrešate in za katere veste, da jih ne morete nikoli vrniti. To ni pravi čas ali kraj za obravnavo teh vprašanj.

Vodnar

To je dober čas, da se obkrožite s prijatelji, če se boste znebili nadlog, ki so vam jih povzročili med letom. Nima smisla se jih držati, treba jih je razumeti in pozabiti.

Ribe

Čaka vas sproščujaoč dan, v katerem boste imeli veliko časa, da se odklopite od trenutnih težav, in kjer boste lahko z mislimi pobegnili, kolikor boste želeli.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.