Domov » Horoskop » Horoskop za teden od 02. do 08. januarja 2023: Kozorog bo doživel pekel v službi, Bik pa bo priredil zabavo.

Horoskop za teden od 02. do 08. januarja 2023: Kozorog bo doživel pekel v službi, Bik pa bo priredil zabavo.

Preberite horoskop za teden od 02. do 08. januarja 2023 in preverite, kakšen bo teden za vas.

Ta teden imate veliko obveznosti, vendar se ne morete osredotočiti na nobeno od njih. Poskusite si zapomniti, kaj je pomembno in katere dejavnosti lahko počakajo. Z načrtovanjem dela se boste izognili napakam zaradi nepozornosti. Nekateri znaki začnejo paničariti in še težje najdejo delo. Dokler niste psihično mirni, se ne zanašajte na kavo ali energijsko pijačo, da bi izboljšali svoje rezultate. Kaj so vam zvezde pripravile v prvem tednu januarja? Kako se vam bo godilo v službi in zasebnem življenju? Preberite svoj tedenski horoskop!

Oven

Na ljubezenskem področju se bo Oven počutil samozavestno. Ni nujno, da ste hitri, vendar malce romantični. Ko ujamete žrtev, lahko povečate temperaturo in se zabavate do konca. Oddajate energijo, zaradi katere se ljudje okoli vas dobro počutijo. Po bleščečih božičnih ulicah se vam bo malce zazdelo nostalgično.

Taurus

V službi ste zelo zaposleni, vendar se odlično spopadate s težavami in celo ohranjate nasmeh na obrazu. Nimate časa za prijatelje, zato so ti malo jezni na vas. Pokažite jim, da ste še vedno zabavni, in jih povabite na zabavo po službi. Le da se ljubezen ne izide po načrtih. Ne poskušajte se zganjati z mlini na veter, ampak se odkrito pogovorite o tem, kaj vas moti. Vaš partner verjetno nima občutka, da je karkoli narobe.

Gemini

V tem tednu boste širili pozitivno energijo, tako na delovnem mestu kot v zasebnem življenju. Vaše dobro razpoloženje bodo še posebej cenili vaši sodelavci. To bo prispevalo k doseganju odličnih rezultatov skupnega dela. V razmerju vas bo presenetila popolna iskrenost vašega novega sogovornika. Če ne boste vedno deležni besed tolažbe ali laskanja, vam po drugi strani ne bo lažno mazal medu okoli ust.

Rak

Raki, pazite, zvezde vas v sredo opozarjajo! Na ta dan ne opravljajte nobenih finančnih transakcij. Diši po težavah. Čustveno življenje je kot gugalnica. Zato ne načrtujte ničesar drugega, kot da preživite čas s svojim sogovornikom. Medtem ko so drugi med prazniki pridobili nekaj kilogramov, lahko vi mirno oblečete nove obleke.

Leo

V teh dneh boste imeli veliko dela. Rezultati vaših prizadevanj ne bodo takšni, kot ste si predstavljali. Toda brez panike! Ste šele na začetku leta. V dolgotrajnem partnerstvu se boste spominjali toplih čustev, ki ste jih gojili do ljubljene osebe. Bojite se, da vas bo nekdo mlajši, aktivnejši ali privlačnejši izrinil iz družbe. Če vas nekaj moti, se o tem pogovorite v dvoje. Odnos vaše ljubljene osebe vas bo presenetil.

Devica

Po nedavnih počitnicah se počutite spočiti, sproščeni in polni energije. Na delovnem mestu bi radi videli, da se to odraža v odličnih rezultatih. Vendar se morate zadovoljiti le z dobrim. Vendar boste prepričali svoje nadrejene, da ste zanje nepogrešljivi. Nekdo, ki ga imate radi, bo naredil prvi korak k spravi in zvezde vam svetujejo, da ne oklevate in sprejmete njegovo ponudbo. Ne želite si pokvariti začetka leta z drobnimi prepiri ali tihim gospodinjstvom. Prijetnejši program je stiskanje v toplih rokah.

Tehtnica

V tem tednu boste na delovnem mestu pod stresom. Na začetku leta ste preobremenjeni z veliko odgovornosti in počitka. Zavezane Tehtnice imajo lahko težave s sogovornikom, ki se preveč vmešava v vaše odločitve. S tem ne bi bilo nič narobe, če se ne bi vznemirjali kot majhni otroci. Poskusite mu mirno razložiti, kako naj bi se stvari med vama odvijale. Če postavite meje, se bodo konflikti zmanjšali. Vaš sogovornik verjetno ravna na najboljši možni način.

Škorpijon

Dragi Škorpijon, ne zapletajte se v žabje vojne, ki jih med seboj vodijo vaši sodelavci. Če se temu uprete, imate priložnost postati vodja v svoji skupini in tako postaviti dobre temelje za svoje poklicno napredovanje. Vaše zasebno življenje v teh dneh ne bo moteno z ničemer, kar bi od vas zahtevalo večjo pozornost ali osebno angažiranost.

Strelec

Strelci uživajo v ljubezni in čustvih. Zato morate biti previdni, saj vas bo nasprotni spol skušal zapeljati tudi zunaj doma. Imate priložnost navezati številne pomembne stike, od katerih vas lahko vsaj eden popelje v še ne videne višave. V svoje družabno življenje morate zdaj vložiti veliko časa in sredstev. Ne želite dopustiti, da vam ribnik požge nekdo, ki je bolj plenilski.

Kozorog

Kozorogi bodo ta teden v težavah. Morda se bodo uprli nadrejenemu, vendar vas bodo sodelavci podprli. V razmerju ste razvajali svojega dragega. Na začetku dvorjenja ste skakali okoli nje in bi jo najraje strmoglavili z neba. In hitro se je navadila na tovrstne storitve. Zdaj je čas, da si razdelite naloge, sicer boste drug drugega bičali.

Vodnar

Vodnarji bodo zelo nenavadni pri finančnih zadevah. Na vaših ramenih je velik posel, zato mu morate posvetiti posebno pozornost. Izkazali se boste kot fantastični starši, ki se jim otroci ne bojijo zaupati težav, ki jih skrbijo. Tudi ko bi jih radi poučevali, se ugriznete v jezik in jih pustite govoriti.

Ribe

Novo poznanstvo z Ribami se ne bo dobro končalo. Namesto da žalujete za ljubeznijo, ki ni uspela, se ozrite okoli sebe. Nekdo je zaljubljen vate, vendar ne ve, ali si trenutno samski. Povejte jim, da se ne želite spoznati, in opazujte, kakšen plaz zanimanja se bo sprožil. Dobre novice so tudi na delovnem mestu. Namesto tekmovalnosti med vami in sodelavci vlada sinergija, saj vas drugi iščejo zaradi vašega znanja in izkušenj.

mm
O autorze, Nedica Kristanec
Moje ime je Nedica Kristanec in sem strastna avtorica, specializirana za astrologijo in horoskop. Z dolgoletnimi izkušnjami in globoko ljubeznijo do te teme želim svoje znanje deliti z bralci, da bi jim pomagala razumeti in dobiti globlji vpogled v lastno življenje in vesolje okoli njih.