Domov » Novice » Igra o razlikah: boste v manj kot 15 sekundah našli 3 razlike med dvema slikama?

Igra o razlikah: boste v manj kot 15 sekundah našli 3 razlike med dvema slikama?

Ta vizualni test IQ je kot nalašč za izostritev vaših intelektualnih sposobnosti, hkrati pa vas bo zabaval.

Današnja vizualna uganka je zasnovana tako, da preizkusi vaše intelektualne in vizualne sposobnosti. Za njeno rešitev morate uporabiti svojo inteligenco, pa tudi čut za opazovanje.

Predstavitev vizualnega testa IQ: v 15 sekundah poiščite 3 razlike na sliki

Današnji test je namenjen osebam z visokimi opazovalnimi sposobnostmi. Vizualna uganka predstavlja sliko z veliko majhnimi podrobnostmi, na kateri sta ženska in deček.

Vaša današnja naloga je, da si pozorno ogledate obe sliki in poiščete razlike. Na voljo imate manj kot 15 sekund, da jih poiščete. Biti morate natančni, saj so dobro skrite.

© Lava

Da bi si pomagali, se morate čim bolj osredotočiti in se čim bolj oddaljiti od vrveža. Pred reševanjem te uganke ne pozabite odstraniti vseh motečih dejavnikov.

Odgovor na vizualno uganko: v 15 sekundah poiščite 3 razlike na sliki

Iskrene čestitke vsem, ki so v 15 sekundah našli 3 razlike. Ste zelo natančna oseba. Vaš zelo dober čut za opazovanje vam bo pomagal, da boste v vsakdanjem življenju v rekordnem času analizirali situacijo. Poskusite rešiti tudi druge uganke, da bi izboljšali svoje znanje.

Tisti, ki je niste našli, lahko odgovor na uganko najdete na popravljeni sliki. Tu je odgovor:

© Lava
  • Napaka 1: Opazite njegove lase, saj robovi niso enaki.
  • Napaka 2: Pozorno si oglejte dečkovo masko. Na drugi sliki vidite, da je leva stran krajša.
  • Napaka 3: Prav tako je na dečku. Opazite, da mu manjka nogavica.

Če vam ni uspelo najti vseh treh napak, se ne smete kriviti, saj je ta test spodletel že mnogim. Vaš neuspeh je verjetno posledica pomanjkanja koncentracije. Vedno lahko poskusite druge vizualne uganke, da se izboljšate.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.