Domov » Novice » Igra o razlikah: na voljo imate 60 sekund, da najdete te 3 majhne razlike.

Igra o razlikah: na voljo imate 60 sekund, da najdete te 3 majhne razlike.

To je test na visoki ravni!

Na teh slikah, ki prikazujejo turiste,moramo najti tri izjemno subtilne razlike. Mimogrede, ste vedeli, kateri so najbolj obiskani spomeniki na svetu? Prvo mesto ne pripada Eifflovemu stolpu, ki je na sedmem mestu. Na vrhu seznama je Prepovedano mesto na Kitajskem, ki ga letno obišče več kot 17 milijonov obiskovalcev. To mesto, ki izvira iz 15th stoletja, ima impresivno površino več kot 70 hektarjev. Zdaj, ko veste, kam se boste odpravili na naslednje počitnice, pojdimo k igri.

©Lava.si

 

Iskati moraš razlike, ki so skoraj neopazne

Ta preizkus, kar je zabavno, želi poudariti vašo vizualno sposobnost opažanja razlik. Če natančno preučite podrobnosti vsake slike, lahko stimulirate možgane in izboljšate vid.

Z rednim igranjem te vrste igre lahko hitro zaznate razlike in razvijete svojo sposobnost analize in sklepanja. Uporaben vam bo v različnih situacijah, tako pri reševanju problemov kot pri vašem delu.

Poleg teh prednosti, ta test je lahko tudi igriva in zabavna dejavnost za krajšanje časa ali izziv prijateljev ali sodelavcev. Med različnimi ljudmi je to lahko način za krepitev tekmovalnega duha.

Razlike, ki jih je bilo treba opaziti

Če želite najti razlike med obema slikama, morate slediti določenim korakom. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati, da boste našli razlike. Pozorno si oglejte obe sliki in si vzemite čas, da ju preučite kot celoto. Primerjajte elemente kot celoto, nato pa se osredotočite na določena področja. Nato poiščite razlike, ki so lahko vseh oblik, kot so barve, oblike z različnimi dimenzijami, teksture itd.

Uporabite povečavo brskalnika za boljši vpogled v podrobnosti.

Bodite pozorni na podrobnosti, saj je ta test precej visoke ravni in je iskanje razlik pravi izziv. V tej igri niso očitni. Iskati bomo morali drobne in skoraj neopazne razlike.

Rešitev

Čestitamo, če vam je uspelo najti tri razlike! To dokazuje, da imate veliko sposobnost opazovanja in ste sposobni biti zelo pozorni na podrobnosti. Iskanje razlik v tem testu se morda zdi preprosto, vendar je bilo potrebno veliko koncentracije. Za tiste, ki niste opazili razlik, vam ponujamo odgovor v sliki.

©Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.