Domov » Novice » Igra o razlikah: poišči več kot eno razliko med tema dvema slikama, na voljo imaš 40 sekund!

Igra o razlikah: poišči več kot eno razliko med tema dvema slikama, na voljo imaš 40 sekund!

Ali lahko prepoznate razlike?

Na sliki dveh otrok, ki se zabavata v bazenu, so se pojavile nekatere razlike. Ali ste vedeli, koliko časa je potrebno za napolnitev bazena? Za napolnitev bazena standardne velikosti bi potrebovali približno 83 ur ali 3 dni in 11 ur. Vendar je to odvisno od hitrosti pretoka vaše pipe in velikosti bazena. Igrajmo se igro!

Če imate pravo število razlik, imate odličen razgled!

Današnja igra razlik je drugačna od tistih, ki vam jih običajno pokažemo. Ne damo vam števila razlik, ki jih morate poiskati, temveč jih morate poiskati sami! Ta izziv je vznemirljiv in zabaven ter vam omogoča, da razvijate svoje spretnosti pri iskanju podrobnosti.

Tovrstni test, ki ga poznate že od otroštva, vam bo pomagal izboljšati koncentracijo, pa tudi vizualni spomin. Poleg tega vam igranje te vrste igre omogoča, da se za nekaj minut sprostite.

Igrate jo lahko sami ali s prijatelji oziroma družino. To je zabavna in zahtevna dejavnost za vsakogar. Ste pripravljeni na izziv iskanja vseh razlik? Biti boste morali vztrajni in pozorni. Za enkrat ne bomo merili časa.

Kako najti razlike?

Ta igra z razlikami je izziv, ki zahteva veliko pozornosti in koncentracije. Za njeno igranje je najbolje, da ste v mirnem prostoru, brez hrupa in z dobro osvetlitvijo.

©Lava.si

Tukaj so naši nasveti za iskanje vseh razlik med slikama. Priporočljivo je imeti pregled, da boste vedeli, s čim imate opravka. Podrobnosti so lahko očitne, lahko pa gre za manjkajoče elemente ali različne razporeditve predmetov. Lahko gre tudi za oblike, velikosti ali barve. Vzemite si čas in skrbno preverite vsako sliko.

Časovna omejitev ni določena, zato ni nobenega razloga, da vam ne bi uspelo narediti pravega rezultata. Če vam uspe najti vse razlike in pravo število, to kaže, da ste zelo pozorni na podrobnosti in da imate odličen vid.

Ste našli rešitev?

Če vam je uspelo najti pet razlik med slikama, vam čestitamo! Ste zelo pozorni na podrobnosti in imate odlične vidne sposobnosti. Če vam ni uspelo najti 5 razlik, ne bodite obupani. Za tiste, ki razlik niste našli, vam ponujamo odgovor v slikah.

©Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.