Domov » Novice » Igra razlik: 3 razlike se skrivajo v tej božični ilustraciji!

Igra razlik: 3 razlike se skrivajo v tej božični ilustraciji!

Ta vizualni test oceni vašo ostrino vida!

Vsebina

V podobi dneva, kjer je ženska v službi, ko se bližajo božični prazniki, morate najti 3 razlike. Ko smo že pri tem, ste vedeli, da se je slavni Božiček, tisti z belo brado, rdečo obleko in črnim pasom, rodil po zaslugi Coca-Cole? Dejansko je bilo drugače, preden je znamka prenovila ta značaj. Ni imel veselega videza, velikega trebuha ali obleke. Zdaj pa pojdimo k igri!

Poiščite 3 razlike v tem vizualnem testu!

Ta test je vizualna igra kar je predvsem zabavno in zahtevno. Omogoča vam oceno vaše vizualne zaznave, pa tudi določitev hitrosti, s katero lahko vizualno obdelate sliko. Ta vrsta testa je zelo priljubljen, saj je odličen način za sprostitev, pa tudi za razvoj očesne koordinacije in koncentracije.

©lava

V tem testu je cilj res najti razlike skozi ilustracijo. Test je zasnovan za vse intelektualne ravni, ne glede na to, ali ste otrok ali odrasel, začetnik ali strokovnjak. To igro lahko igrate s svojo družino, pa tudi s prijatelji.

Kako najti razlike?

Ta preizkus izgleda kompleksno. Dejansko so različne božične barve lahko zmedene, pa tudi okraski. Razlike so lahko na vseh ravneh podobe, tako na liku kot nasploh na dekoracijah kot dekorju. Obstaja več tehnik, ki vam lahko pomagajo hitro opraviti ta test. Predvsem pa si vzemite čas in natančno preglejte vsako sliko ter bodite pozorni na najmanjše podrobnosti.

Poskusite opaziti očitne razlike, kot so spremembe barve, manjkajoči predmeti ali dodani elementi. Ko opazite eno razliko, poiščite druge naprej. Res je malo verjetno, da so razlike na istem mestu. Upoštevajte tudi, da so razlike lahko subtilne, kot so rahlo premaknjene sence ali spremenjeni obrisi. Dajte svojim očem odmor, če je potrebno, da boste imeli jasnejši in mirnejši vid.

Rešitev

Če vam je uspelo opaziti vse razlike med slikami, čestitke! To dokazuje, da imate izjemen vid.

Za tiste, ki jim ni uspelo, je rešitev na spodnji sliki.

©lava

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.