Domov » Novice » Igra razlik: Ali lahko v manj kot 30 sekundah najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

Igra razlik: Ali lahko v manj kot 30 sekundah najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

Pozorni opazovalci bodo lahko opazili razlike med tema dvema slikama.

Vizualni testi vsebujejo pasti, ki jih lahko odkrijejo le pravi geniji. V današnji igri razlik se na primer zdi, da med tema dvema slikama ni nobene razlike. Za njihovo odkrivanje so potrebne oči dobrega opazovalca, ali lahko najdete tri razlike?

Ali lahko najdete 3 razlike v manj kot 30 sekundah?

Testna slika je slika para. Golobčka sta pravkar kupila novo hišo. To je razburljiva zgodba, vendar se ne pustite odvrniti čudoviti pripovedi!

Namesto tega si oglejte dve sliki, ki sta postavljeni druga ob drugi. Na prvi pogled med njima ne boste opazili nobene razlike. Nastavitve so zelo podobne. Enako velja za ljudi. Vendar je ta videz zavajajoč, saj se ti dve sliki razlikujeta v treh točkah. Na vas je, da jih najdete.

Bodite previdni! Za njihovo prepoznavo imate na voljo le 30 sekund. Vsekakor bodite metodični! Drug za drugim primerjajte vse elemente, ki sestavljajo obe sliki. Tako boste v trenutku ugotovili, kakšna je razlika med njimi!

Če vam uspe v dovoljenem času najti vse pravilne odgovore, imate dober občutek za opazovanje.  Zagotovo boste opravili veliko težji test od tega.  Kljub temu vam bomo v nadaljevanju podali odgovor, če ne najdete razlik.

Ali ste uspešno opravili ta vizualni test?

Da, to ste storili! Čestitamo vam, ker imate oči odličnega opazovalca! Vendar se ne sramujte, če vam test ne uspe! To se lahko zgodi vsakomur, niste edini. Naslednjič poskusite biti bolj pozorni!

© Lava

Les différences se trouvaient au niveau des rideaux, la couleur de la couverture du livre et enfin, il y le fauteuil.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.