Domov » Novice » Igra razlik: Ali lahko v manj kot 60 sekundah najdete 5 razlik med slikama?

Igra razlik: Ali lahko v manj kot 60 sekundah najdete 5 razlik med slikama?

Ste dovolj dobri, da najdete razlike?

Vsebina

V tej igri se otroci zabavajo, vendar je med slikama nekaj razlik. Ko govorimo o igrah, ali bi radi poznali skrivnosti, kako vsakič zmagati v igri Shi-fu-mi? Podelili vam jih bomo brezplačno. Prvi nasvet je, da opazujete navade svojega nasprotnika. Drugi nasvet je, da opazite nasprotnikove zmagovalne in porazne poteze. Igralec, ki zmaguje, ponavlja poteze, zaradi katerih je zmagal, in nasprotno, ne ponavlja poteze, zaradi katere je izgubil. Zdaj ste pripravljeni, da se soočite s svojimi nasprotniki!

Poiščite 5 obstoječih razlik!

Vizualne igre razlik so na našem spletnem mestu vse bolj priljubljene in vse več vas jih igra. To je normalno in ima dober razlog. Poleg tega, da so odličen način zabave, prinašajo tudi koristi za vaše intelektualne sposobnosti. Igre z razlikami so zasnovane tudi tako, da izzivajo vaše vizualne sposobnosti in vam lahko pomagajo izboljšati koncentracijo.

Z nenehnim igranjem te vrste iger lahko opazite, da so vaše sposobnosti opazovanja bolje spodbujene in hitreje najdete razlike, odtenke ali druge stvari na sliki.

Poleg tega vas lahko te igre tudi raztresejo, bodisi sredi dneva, zvečer ali zakaj ne zjutraj. Današnji test poteka po običajnih pravilih: za iskanje petih razlik imate na voljo 60 sekund.

©Lava.si

Kako najti razlike?

Izziv je poiskati razlike med slikama. Da bi jih našli, morate biti pozorni in se osredotočiti na vsako podrobnost vsake slike. Obstaja več načinov iskanja razlik, ki se med igralci lahko razlikujejo. Nekateri raje pregledajo obe sliki hkrati in se osredotočijo na področja slike, kjer menijo, da bi lahko bila razlika. Drugi raje prehajajo z ene slike na drugo in primerjajo obe sliki, da bi našli razlike. Zmagovalec je lahko vsak od teh načinov, cilj pa je, da jih najhitreje najdeš vse.

Eden od nasvetov za iskanje razlik je, da se osredotočite na podrobnosti, kot so barve, oblike in velikosti. Poizkusite najti tudi elemente, ki jih na eni sliki manjka, ali elemente, ki niso več na istem mestu.

Rešitev

Ste našli 5 razlik? Čestitamo vam. Če ne, je tukaj rešitev v slikah.

©Lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.