Domov » Novice » Igra razlik (ekstremna): Samo geniji bodo našli 5 razlik v manj kot 20 sekundah!

Igra razlik (ekstremna): Samo geniji bodo našli 5 razlik v manj kot 20 sekundah!

Pozor! Za uspeh in dokazovanje svojih intelektualnih sposobnosti imate na voljo le 20 sekund.

Se želite zabavati, a nimate časa? Morate izboljšati svoje intelektualne sposobnosti, vendar nimate časa? Potem vam bo ta test v veliko pomoč. Poleg tega, da je izredno zabaven, lahko služi kot izziv za spodbujanje vaših možganov. Ne čakajte več in začnite s testom.

Kakšna so navodila za opravljanje testa?

Pri tem vizualnem izzivu boste morali biti hitri in pozorni na majhne podrobnosti, sicer vam ne bo uspelo. Zato vam bomo predstavili dve sliki, ki se na prvi pogled zdita enaki. Vendar pa ne ena, temveč kar pet podrobnosti pomeni, da sliki nista popolnoma enaki. Kot si lahko predstavljate, je vaš cilj poiskati razlike. Da bo naloga še težja in da boste resnično preizkusili svoje sposobnosti, boste imeli na voljo časovno omejitev. Za dokončanje tega izziva imate na voljo le 20 sekund. Uporabite svoje vizualne spretnosti in ustvarjalnost, da dokončate ta izziv. Če vam bo pomagalo, poskusite zapreti eno oko in gledati samo z enim očesom, to je ena od metod. Zdaj pripravite štoparico in začnite.

©lava.si

Kakšen je namen takšnega testa?

Glavni namen je vedno odvrniti vašo pozornost in vas tako sprostiti. Vendar se lahko testi IQ in vizualni testi uporabljajo tudi za izboljšanje vaših kognitivnih sposobnosti. S tem, ko vas silijo k razmišljanju in vadbi, ti testi namreč spodbujajo vaše možgane ter povečujejo vaše sposobnosti in uspešnost. Tu boste na primer optimizirali svojo sposobnost koncentracije in izostrili svoje sposobnosti opazovanja.

Čas se izteče. Koliko razlik lahko prepoznate?

Čestitamo tistim, ki jim je v tako kratkem času uspelo najti vse razlike. Vaše sposobnosti so res impresivne! Zagotovo ste zelo dobri opazovalci.

Tisti, ki niste našli razlik med slikama, ne skrbite, ta test je bil težak. Razlike so res zelo subtilne. Da ste se spopadli s tem izzivom, je bilo potrebno veliko koncentracije in opazovalnih sposobnosti. Zdaj vam bomo razkrili pet podrobnosti, ki ste jih morali najti. Še enkrat si oglejte obe sliki: ženski obrvi, njena prosta roka, spodnji del hlač, povodec in ena od pasjih nog so na obeh slikah različni. Da bi lahko videli te podrobnosti, je tu rešitev v slikah.

©lava.si

Ta test in svoje rezultate lahko delite v družabnih omrežjih in tako spodbudite svoje prijatelje, da ga preizkusijo.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.