Domov » Novice » Igra razlik: med tema dvema slikama se skrivajo 3 razlike? To lahko storita le dva od desetih ljudi!

Igra razlik: med tema dvema slikama se skrivajo 3 razlike? To lahko storita le dva od desetih ljudi!

Ali lahko premikate meje svoje vizije?

Na spodnjih dveh slikah, na katerih deklica med učenjem zaspi, so skrite tri razlike. Ali ste vedeli, da je skupina raziskovalcev izvedla znanstveno študijo, da bi ugotovila, ob katerem času so naši možgani najbolj učinkoviti? Rezultati so precej presenetljivi in v nasprotju s tem, kar smo mislili, zjutraj nismo najbolj zbrani. Naši možgani so najbolj izostreni zgodaj popoldne okoli 13.30. Škoda za tega malčka, ki mora ostati pokonci vso noč!

Izboljšajte ostrino vida in poiščite razlike

Igra razlik je klasična igra, v kateri uživamo vsi. To je zabavna igra za vsakogar. Pravilo je preprosto, poiskati morate le razlike med dvema slikama. Današnji test nadgrajuje ta koncept, čeprav je ta igra za večino od nas enostavna, pa je za mlajše lahko nekoliko težja.

© lava.si

Vendar pa je lahko zelo koristno, da ocenijo svojo koncentracijo in sposobnost zaznavanja podrobnosti. Vendar lahko to storite kot družina in tako pomagate otroku. Ta igra je lahko za vse nepozaben trenutek sprostitve. Otroci se lahko naučijo tudi timskega dela in koncentracije pri skupni nalogi. Poleg tega je lahko ta igra odličen način za odrasle, da se sprostijo in odklopijo od vsakdanjega življenja.

3 razlike, ki jih je bilo treba najti

Ste pripravljeni na družinsko igro? Potem je tukaj nekaj pravil, ki jih lahko dodate, da bo ta igra še bolj zabavna. Najprej lahko za iskanje razlik vsakdo pride na vrsto ali pa, če nekdo najde razliko, to pove na glas.

Vsaka najdena razlika je enaka eni točki in kdor ima na koncu igre največ točk, zmaga.

Pomembno je, da se osredotočite in si obe sliki ogledate kot celoto, saj so razlike pogosto subtilne in skoraj neopazne.

Da bi bila igra bolj zahtevna, lahko dodate tudi časovni razmik. Ne pozabite, da je najpomembnejše, da se pri tej zelo prijazni igri zabavate.

Rešitev

Imate tri razlike? Čestitamo! Imate orlovo oko in neverjetno sposobnost iskanja podrobnosti. Če ne, je tukaj rešitev v slikah.

© lava.si

Če vam je bil ta test všeč, ga delite s prijatelji!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.