Domov » Novice » Igra razlik: Na tej sliki so tri razlike. Poišči jih v 30 sekundah!

Igra razlik: Na tej sliki so tri razlike. Poišči jih v 30 sekundah!

Najdi tri razlike!

Na sliki dneva, ko gre ženska po nakupih, morate poiskati 3 razlike med obema slikama. Ali ste vedeli, da ženske porabijo več časa za nakupovanje kot moški? Študija, ki jo je izvedel inštitut INSEE, je namreč pokazala, da ženske za nakupovanje porabijo 3,5 ure na teden, moški pa 2,5 ure. Ista študija kaže tudi, da ljudje v primerjavi s pogostostjo nakupovanja leta 1970 vse manj uživajo v nakupovanju. Odigrajte igro in poskusite poiskati razlike na obeh slikah.

©lava.si

Razvijte svoj vid s tem preizkusom razlike

Ta igra ni le hobi, je tudi način za spodbujanje možganov in razširitev spretnosti. Torej, če imate nekaj minut časa, zakaj ne bi poskusili? Ta igra razlik je klasika, ki ni samo za otroke. Odrasli, ki želijo spodbuditi svoje razmišljanje in izboljšati svoje vizualne sposobnosti, jo lahko igrajo zelo dobro.

Z igranjem te igre lahko okrepite svoj vizualni spomin in sposobnost zaznavanja drobnejših podrobnosti. Poleg tega lahko z rednim igranjem te vrste igre izboljšate hitrost obdelave in analize. To je odličen način, da ohranite svoje možgane aktivne.

Tri razlike, ki ste jih morali opaziti

Da bi našli razlike med obema slikama, je pomembno dobro odpreti oči. Razlike so lahko majhne, zato bodite metodični pri svojem pristopu. Prvi korak je istočasno preučevanje slike od zgoraj in od spodaj. Začnete lahko tako, da opazite predmete ali oblike, ki so videti enaki, nato pa skrbno preglejte barve, ali se razlikujejo. Upoštevajte, da so lahko razlike tudi manjkajoči ali dodani elementi, spremenjene oblike, različne velikosti ali podrobnosti, ki niso videti enake.

Pomembno je tudi upoštevati, da je nekatere razlike težje najti kot druge. Če težko opazite razlike, si vzemite odmor in se pozneje vrnite z ostrejšim očesom. Bodite previdni, ta igra je omejena, imate samo 30 sekund, da poiščete razlike. Najhitrejši jih lahko najdejo v manj kot 20 sekundah.

Rešitev

Čas je potekel. Koliko razlik ste našli? Če ste našli 3 razlike, čestitamo Če ne, ne skrbite, odgovor vam bomo dali v slikah.

©lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.