Domov » Novice » Igra razlik: Ta izziv je ekstremen! Ali lahko najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

Igra razlik: Ta izziv je ekstremen! Ali lahko najdete 3 razlike med tema dvema slikama?

Če najdete razlike, ste zelo previdni.

Vsebina

Na tej sliki, na kateri so starejši ljudje skupaj, so skrite tri razlike. Ali ste vedeli, da pri povprečni starosti od 35 do 40 let začnemo izgubljati določene intelektualne in možganske sposobnosti? Pri tej starosti začne šibiti naš delovni spomin. To je spomin, ki nam omogoča, da stvari ohranimo za nekaj sekund, na primer telefonsko številko. Pri današnjem testu boste morali uporabiti vse svoje sposobnosti, da ga boste uspešno opravili.

©lava.si

Kako najbolje izkoristiti svoje sposobnosti?

Igre razlik so že od nekdaj vznemirljiva oblika zabave za otroke. Vendar pa je igra, ki jo predstavljamo danes, izjemno težka in je namenjena predvsem odraslim. Ta igra poteka po običajnih pravilih, vendar z visoko stopnjo podrobnosti.

Čeprav je namenjena odraslim, jo lahko pustite igrati tudi svojemu otroku, da preizkusi svoje sposobnosti. Poleg tega, da je igra zabavna, lahko izboljša vizualne sposobnosti vašega malčka in njegovo pozornost za podrobnosti. To je odlična vadba za možgane!

Kako najti 3 razlike?

Da bi našli razlike v tej ekstremni igri, morate imeti odprte oči in biti zelo osredotočeni. Ta vizualni izziv namreč zahteva posebno pozornost za odkrivanje najmanjših podrobnosti, ki so lahko kjer koli. Vzemite si čas in skrbno preučite vsak element, saj ta igra ni časovno omejena.

Igralci se morajo osredotočiti na barve, oblike, velikosti, teksture, senčenje in vse druge majhne podrobnosti, ki bi lahko bile pomembne. Prav tako bodite potrpežljivi in ne obupajte, če ne opazite nobene razlike. Če začutite, da so vaše oči utrujene, si vzemite odmor in se vrnite pozneje.

Nasvet: Ne izgubljajte časa z iskanjem običajnih podrobnosti. V tej igri so razlike bolj subtilne.

Rešitev

Če vam je v tej igri razlik uspelo najti vse tri razlike, vam čestitamo! To kaže, da imate neverjetno sposobnost opazovanja in iskanja podrobnosti, ki so skoraj nevidne. Če pa ste imeli težave pri iskanju razlik, se ne pustite motiti. Z vajo lahko opravite vsak vizualni test. Na našem spletnem mestu jih imamo veliko, zato boste razvajeni z izbiro. Začnite z lažjimi in se izpopolnjujte. Za tiste, ki še niste našli podrobnosti, so tukaj v slikah.

©lava.si

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.