Domov » Novice » Igra z razlikami: če v manj kot 15 sekundah najdeš 3 razlike, si genij!

Igra z razlikami: če v manj kot 15 sekundah najdeš 3 razlike, si genij!

Za uspešno opravljanje tega testa morate biti zelo pametni. Ali menite, da ste sposobni to narediti?

Iščete izziv, vreden genija? Potem ste prišli na pravo mesto. Danes vam ponujamo priložnost, da z zabavnim testom preverite svoj inteligenčni kvocient. Z njim lahko tudi vsem dokažete, da si zaslužite naziv genija. Vzemite si čas za koncentracijo in se pripravite na začetek.

Kako opraviti ta IQ test?

Genialni človek potrebuje največ 15 sekund, da opravi ta izziv. Če torej želite dokazati, da imate intelektualne sposobnosti genija, boste morali tudi ta test opraviti v 15 sekundah ali manj. Tu je vaš cilj poiskati tri razlike, zaradi katerih obe sliki, ki vam ju predstavljamo, nista popolnoma enaki. Zato boste morali uporabiti svoje sposobnosti opazovanja, da boste uspešno opravili ta test. Majhen nasvet: ostanite osredotočeni in bodite pozorni na majhne podrobnosti!

©lava.si

Kakšen smisel ima opravljanje testa IQ?

Čeprav je glavni namen testov IQ, da vas za nekaj minut odvrnejo od vseh dnevnih skrbi, je namen tovrstnih testov tudi izboljšati vaše intelektualne sposobnosti. Pomembno je namreč vedeti, da lahko igre s sestavljankami uporabljate kot vaje, s katerimi optimizirate svojo učinkovitost ter ohranjate možgane aktivne in zdrave.

15 sekund se je izteklo, ste uspeli opaziti razlike?

Čestitamo vsem, ki jim je v tako kratkem času uspelo najti tri razlike. Nedvomno imate intelektualne sposobnosti genija.

Za tiste, ki testa niste mogli končati v dovoljenem času, ni pomembno, zdaj vam bomo pomagali najti razlike med dvema slikama. V ta namen vam ponujamo rešitev v slikah.

©lava.si

Če vam je bil ta izziv všeč, vas vabimo, da ga delite v svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.