Domov » Novice » Igra z razlikami: preizkusite svoje sposobnosti opazovanja in poiščite 3 razlike. To lahko stori le ena oseba od šestih!

Igra z razlikami: preizkusite svoje sposobnosti opazovanja in poiščite 3 razlike. To lahko stori le ena oseba od šestih!

To uganko lahko v 15 sekundah reši le pravi strokovnjak. Menite, da ste kos temu?

Danes vam ponujamo vizualni izziv, s katerim boste preizkusili svoj vid in sposobnosti opazovanja. Ta izziv vam bo omogočil, da se zabavate in za nekaj trenutkov pobegnete od stresa zaradi študija, dela ali različnih obveznosti, ki jih imate. Zato ne čakajte več, ni razloga za odlašanje. Izkoristite priložnost in se nekoliko sprostite. Pripravite se, čas je, da začnete!

Kakšna so navodila za ta vizualni test?

Pri tem testu vam bomo predstavili dve sliki, ki se na prvi pogled zdita enaki. Vaš cilj je poiskati tri razlike med obema slikama. Vendar je časovno omejen. Za iskanje vseh razlik in dokončanje vizualnega testa imate na voljo le 15 sekund. Svetujemo vam, da se čim bolj osredotočite, če želite uspeti.

©Lava.si

Kakšen je smisel testiranja oči?

Najprej je cilj, da vas za nekaj trenutkov odvrne pozornost, da si lahko med dnevom vzamete odmor. Drugič, testiranje oči je zelo dobra vaja za vaše oči in koncentracijo. Zato vam vizualni izzivi ne bodo pomagali le pri odkrivanju morebitnih težav z vidom, temveč tudi pri izboljšanju vaših vidnih sposobnosti. Nenazadnje vam bo tovrstni test pomagal, da se boste bolje osredotočili in bili pozorni na majhne podrobnosti.

Čas se je iztekel, ste našli razlike?

Najprej čestitke tistim, ki jim je uspelo tako hitro najti razlike med slikama. Zelo smo navdušeni nad vašimi intelektualnimi sposobnostmi.

Drugič, zdaj bomo razložili rešitev tistim, ki v razpoložljivem času niso uspeli najti razlik. Ključ do tega vizualnega izziva je bila koncentracija. Da si boste lažje predstavljali, vam v nadaljevanju predstavljamo rešitev na slikah:

©Lava.si

Če vam je bil ta vizualni test všeč, ga delite v družabnih omrežjih, da ga bodo lahko preizkusili tudi vaši prijatelji in družina.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.