Domov » Novice » Igre z razlikami: Ali lahko v 30 sekundah opazite tri razlike med tema dvema slikama?

Igre z razlikami: Ali lahko v 30 sekundah opazite tri razlike med tema dvema slikama?

S tem testom razvijete ostrino vida!

V današnjem preizkusu je najhitrejša miška v Mehiki, “Speedy Gonzales”. Mimogrede, ali ste vedeli, da si z mišjo kljub povsem drugačnemu videzu kot ljudje delimo veliko skupnih značilnosti? Zato jih laboratoriji posebej izbirajo za fiziološke poskuse. V današnjem testu se boste morali osredotočiti na iskanje razlik med tema dvema mišema. Ta igra je namenjena vsem!

Z odkrivanjem razlik trenirajte sposobnost zaznavanja podrobnosti

Poleg tega, da je ta igra zabavna, vam ta izziv pomaga razviti koncentracijo in izboljšati vaše vizualne sposobnosti. S pozornim pregledovanjem dveh slik in opazovanjem subtilnih razlik med njima izzivate svoje možgane, da bolje analizirajo in hitreje zaznajo tudi najbolj neopazne podrobnosti. Upoštevajte, da morate ta preizkus opraviti v manj kot 30 sekundah, da se test potrdi.

Bolj ko boste vadili tovrstne vaje, bolj se bodo vaše sposobnosti povečevale. Kako jo igrati? To je zelo preprosto, poiskati morate razlike med dvema slikama. Vendar pa je treba biti zelo previden, saj so lahko odtenki zelo subtilni. Na prvi pogled sta videti kot ista miška, vendar se ob natančnejšem pregledu pokažejo podrobnosti, ki ju razlikujejo. Na vsaki sliki jih je lahko več ali manj. Barve in oblike so lahko različne. Nekatere podrobnosti se morda ne ujemajo, zato lahko pride do razlik.

©Lava.si

Tri razlike, ki jih je bilo treba opaziti

Čestitamo! V dovoljenem času vam je uspelo najti tri razlike. Ta preizkus še zdaleč ni bil lahek in ponosni morate biti na svoje izjemne sposobnosti. Vaš uspeh kaže, da imate oster in pozoren um ter odlične vizualne sposobnosti.

Tukaj so razlike, ki ste jih morali razlikovati.

Rešitev

Vaša pozornost je bila usmerjena na te tri podrobnosti:

©Lava.si

Prvič, “mišji rep

Drugič, “vila ima krono

tretjič, “dekličini lasje”.

Če vam bo uspelo, vas spodbujamo, da s tovrstnimi vajami nadaljujete. Lahko je zelo uporabna v številnih situacijah v vsakdanjem življenju. Z njo boste na primer lažje analizirali stvari ali bili bolj pozorni na podrobnosti.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.