Domov » Novice » Imate 35 sekund, da poiščete število, ki bo tvorilo par s številom 18.

Imate 35 sekund, da poiščete število, ki bo tvorilo par s številom 18.

Čas je, da si vzamete trenutek za počitek. Zelo pomembno je, da se znate vsaj za nekaj minut odklopiti od vsakodnevnih opravil in obveznosti, da se ne preobremenite.

Danes vam predlagamo, da dvignete majhen izziv odlična zabava, da si lahko oddahnete. Ni razloga za obotavljanje, udobno se namestite in poskusite to premagati test.

Kaj obsega IQ test, ki ga ponujamo?

Za začetek si boste morali vzeti čas za dihanje in koncentracijo, saj bo koncentracija ključ do vašega uspeha. Nato se boste morali pripraviti na hitro in učinkovito razmišljanje, saj vam bo naložena časovna omejitev.

V bistvu, imeli boste samo 35 sekund da se odločite. Zato vam bomo pokazali sliko, na kateri bo prikazanih več številk, ki bodo razporejene naključno. Vendar je treba upoštevati, da bo vsaka številka tvorila duo z drugo številko.

Vaš cilj je najti v 35 sekundah, številko, ki bo dopolnila številko 18, da sestavita par. Da bi to dosegli, boste morali najti logično utemeljitev za načelom vsakega dua. Predvsem pa ne pozabite, da ura tiktaka.

© Lava.si

Kakšen je smisel tovrstnega IQ testa?

Zahvaljujoč internetu so testi tega žanra zelo cenjeni in izjemno priljubljeni. So uporabni in zabavni. Po eni strani lahko IQ testi pomagajo pri ocenjevanju intelektualnih sposobnosti, torej pri testiranju kognitivnih sposobnosti.

Cilj je prepoznati različne vrzeli, ki jih je treba zapolniti, pa tudi poudariti intelektualne sposobnosti udeleženca. Poleg tega lahko možganske igre, kot je IQ test, pomagajo izboljšati intelektualne sposobnosti in učinkovitost, saj služijo kot vaje za um.

Po drugi strani pa lahko uganke pomagajo pri sprostitvi, saj so zabavne, včasih prav smešne. Ne smemo zanemariti pomena, da si vzamemo čas za počitek. Če želite ostati produktivni, se morate znebiti stresa.

35 sekund je pravkar minilo, čas je za pravilen odgovor.

Številka 18 je šla z roko v roki s številko 82. Čestitke tistim, ki so v tako kratkem času razumeli razloge, ki sledijo. Prav tako se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

Za tiste, ki niso našli odgovora, bomo pojasnili, kaj storiti. Da bi opravili ta test IQ, je bilo nujno ostati odprt in dobro analizirati. Preprosto je bilo treba številki po dve združiti, da bidobite številko 100.

© Lava.si

Upamo, da vam je ta test pomagal sprostiti. Če je tako, ne oklevajte in ga delite na svojih družabnih omrežjih, da ga bodo lahko poskusili tisti okoli vas.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.