Domov » Novice » Imate sposobnosti genija? Dokažite to z rešitvijo te uganke v manj kot 10 sekundah!

Imate sposobnosti genija? Dokažite to z rešitvijo te uganke v manj kot 10 sekundah!

Le pravi profesionalec bo našel pravi odgovor v času, ki je na voljo.

Nič ne more biti boljše od vizualne uganke, ki preizkusi vaše intelektualne in opazovalne sposobnosti. Ta majhen test vam bo pomagal spodbuditi možgane, saj se na prvi pogled zdi enostaven, vendar ni. Osredotočite se in poskusite opraviti izziv. Za iskanje pravilnega odgovora boste imeli na voljo le 10 sekund. Potrudite se po svojih najboljših močeh, vendar ne pozabite, da ura tiktaka.

IQ test: navodila, ki jih morate upoštevati

Pri tem testu boste dobili sliko. Na sliki so štiri (4) ženske. Vsaka ima svojo postavo in stil: niso si podobne. Če želite opraviti ta test, morate ugotoviti, katera od njih je najstarejša. Vendar se boste soočili z dodatno težavo. Za izbiro boste imeli na voljo največ 10 sekund. Združiti boste morali hitrost, koncentracijo, inteligenco in logiko.

©Lava.si

Kakšen je smisel takšnega izziva?

No, 99 % ljudi, ki so poskušali rešiti to uganko, ni uspelo. To bi vas moralo še bolj motivirati, saj bi z uspešno rešitvijo tega preizkusa dokazali, da ste res genij. Poleg tega je pomembno, da poskušate rešiti tovrstno uganko, da se preizkusite, pa tudi da vadite. Bolj ko boste namreč vadili svoje možgane, bolj se bodo vaše intelektualne sposobnosti izboljšale. To je dober način, da izostrite svoje sposobnosti opazovanja in izpopolnite svojo logiko. Časovna omejitev vas bo prisilila k odličnosti in tako poudarila, česa ste v resnici sposobni.

Deset sekund se izteče. Ste našli pravi odgovor?

Ženska v modri obleki in banki je bila med vsemi najstarejša. Iskrene čestitke tistim, ki jim je uspelo. Ste eden izmed redkih ljudi, ki imajo lastnosti pravega genija.

Kot lahko vidite, ni bilo dovolj, da ste naključno izbrali eno od žensk. Osredotočiti ste se morali na podrobnosti. Če so bile na prvi pogled vse videti mlade, je obstajala ena podrobnost, po kateri je bilo mogoče razločiti, katera je starejša od drugih. Ne smete se osredotočiti na oblačila, temveč na obraz vsake od njih. Vsi so namreč imeli naravne lase, razen tistega, ki je bil oblečen v modro. Zakaj je bilo tako? Ker je nosila lasuljo, torej je imela kaj skrivati. Da si boste lažje predstavljali, vam bomo rešitev sporočili na spodnji sliki.

©Lava.si

Ne pozabite povabiti prijateljev in družine, da poskusijo opraviti test in ga delijo v družabnih omrežjih.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.