Domov » Novice » IQ test: Ali lahko opazite te 3 razlike med spečimi družinskimi člani? Opazovalec bi jih moral zlahka najti!

IQ test: Ali lahko opazite te 3 razlike med spečimi družinskimi člani? Opazovalec bi jih moral zlahka najti!

Dokažite svoje sposobnosti opazovanja z reševanjem tega IQ testa!

Se želite zabavati na najboljši možni način? Ponujamo vam test IQ, ki je zabaven in odličen za vadbo možganov.

Ali lahko na sliki te speče družine najdete tri razlike?

S to vizualno igro izzovite svoje sposobnosti opazovanja! To je igra razlik. V tem primeru se morate najprej osredotočiti in ne dovoliti, da bi vas okolica motila. Prav tako morate biti pozorni na vsako podrobnost. Ali menite, da vam to uspeva? Če ste dober opazovalec, bo to prava mala malica!

Pozorno si oglejte spodnjo sliko. Na teh dveh enakih slikah je družina, ki spi na eni postelji. Vendar pa je nekaj napak, zaradi katerih ti dve sliki nista povsem podobni. Na vas je, da jih najdete, saj imate 45 sekund časa, da analizirate sliko in jih odkrijete!

Odgovori na test

Ali je bilo 45 sekund dovolj časa za prepoznavanje treh napak na spodnji sliki? Če vam jih je uspelo opaziti pred časovno omejitvijo in ste pravilno odgovorili, ste nedvomno odličen opazovalec. Imate izjemno hitrost razmišljanja in analitične sposobnosti.

Če pa vam 45 sekund ni zadostovalo, testa niste opravili. Ne skrbite, imeli boste še veliko priložnosti, da dokažete svoje opazovalne sposobnosti. Zakaj ne bi medtem izboljšali svojih vidnih in kognitivnih sposobnosti? To lahko storite tako, da vsak dan vadite z našimi različnimi vrstami testov IQ in vizualnimi igrami.

Odkrijte 3 napake, ki bi jih morali prepoznati v rešitvi, ki jo razkrivamo spodaj.

Rešitev:

Tri razlike so:

  1. vzglavnik nad materjo družine ;
  2. obliko dekličinih ust;
  3. zgornji del pižame dečka na drugi fotografiji, ki je krajši.

Če vam je bil ta test IQ všeč, ga delite s prijatelji in družino!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.