Domov » Novice » IQ test: Ali lahko to puščico spremenite v 2 puščici, ki premikata le 4 sirke? Dokaži to zdaj!

IQ test: Ali lahko to puščico spremenite v 2 puščici, ki premikata le 4 sirke? Dokaži to zdaj!

Rešite to uganko z vžigalicami za zabavo in preizkusite svojo hitrost razmišljanja!

Izzivi na tekmah so vedno zelo zabavni in zanimivi. Ta, ki smo ga pripravili danes, zahteva dobro opazovanje in maksimalno koncentracijo, da bi uganko rešili v nekaj sekundah.

Če ste dovolj pametni in hitri pri analizi, vam ne bo težko hitro najti rešitve tega IQ testa. Če ne, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem dali nekaj nasvetov za vaše naslednje poskuse!

Vizualni test: Katero od teh vžigalic je treba premakniti, da dobimo 2 puščici?

Ste pripravljeni? Potem odkrijte možgansko vajo dneva! Na spodnji sliki je prikazana puščica, sestavljena iz 8 vžigalic. Cilj tega preizkusa je spremeniti to puščico v dve različni puščici.

Pravilo je, da lahko premaknete le 4 vžigalice. Če lahko, poskusite čim hitreje rešiti to vizualno uganko. Časovna omejitev ni določena, vendar lahko svoj čas vedno zabeležite!

© Lava.si

Zdaj ste na vrsti vi!

IQ test: pravilen odgovor

Ste končali izziv? Kako ste se odrezali? Če vam iz začetne puščice ni uspelo sestaviti dveh majhnih puščic, testa niste opravili!

Verjetno morate pogosteje vaditi reševanje tovrstnih ugank, da bi izboljšali svoje nevrone in kognitivne reflekse. Naši strokovnjaki priporočajo, da svojo inteligenco povečate z zabavnimi testi IQ za 20 minut na dan.

Tako se boste lahko učinkovito pripravili na naslednje izzive, s katerimi se želite soočiti.

Menite, da ste našli rešitev te uganke? Potem primerjajte, da je vaš odgovor na naslednji strani

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.