Domov » Novice » IQ test: Ali najdete 3-mestno kodo v manj kot 40 sekundah?

IQ test: Ali najdete 3-mestno kodo v manj kot 40 sekundah?

Vsebina

Miselna uganka dneva je 3-mestna koda, ki jo je treba odkriti z analizo priložene slike. Ta slika ima 5 napačnih kombinacij ki dajejo namige o tem, kakšna bi lahko bila pravilna koda. Ta vrsta težave je preizkus zelo popularne logike in razmišljanja, ki ga preizkušajo različni tipi posameznikov.

Izzivi so danes zelo priljubljene na družbenih omrežjih in spletnih medijih in ta 3-mestna koda ni izjema. Toliko ljudi bo poskušalo najti kodo s svojimi analitičnimi veščinami in logičnim umom, da bi razvozlali to uganko.

© Lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati za rešitev izziva

Če želite sprejeti ta izziv, je pomembno, da opazujete in se osredotočite. Cilj je najti pravilno 3-mestno kodo. Za to je treba upoštevati naslednja pravila: za vsako kombinacijo 3 številk se postavijo barvne pike,

  • bela pika pomeni, da ena od števk ni prisotna.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v desnem polju.
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravilnem polju.

Kot ste razumeli, je ta izziv težke stopnje in to prikazuje drsnik težavnosti na sliki. Toda z malo potrpljenja in opazovanjem informacij, navedenih z barvnimi pikami, imate pri roki vse ključe za iskanje 3-mestne kode.

Pozor! Ne zanašajte se na barvo pik, da bi si zapomnili vrstni red. Imaš 40 sekund da poiščete kodo ali dokončate izziv, zato bodite pozorni na številke in ne na barve.

Če povzamemo, da bi rešili uganko dneva, morate razviti svoj logični um. To vam bo omogočilo, da pridobite samozavest in inteligenco za prihajajoče uganke. Praksa prav tako izboljša vašo sposobnost reševanja logičnih problemov in hitrejšega sprejemanja odločitev.

Prav tako postanejo vaši možgani z vadbo gibčnejši in hitrejši. Končno lahko tudi trening možganov izboljšajte svoj spomin in vašo sposobnost boljšega shranjevanja informacij. Zato bi morali vsak dan nekaj časa posvetiti treningu možganov, da bi izboljšali svojo spretnost pri reševanju zapletenih ugank.

Razkrijmo rešitev izziva!

Pripravljeni smo razkriti kodo dneva! Uganka je sestavljena iz napisanih in pobarvanih števil, rešitev, ki jo je treba najti, pa je številka 314. Tistim, ki so izziv rešili v manj kot 40 sekundah, čestitamo! Pokazali ste svojo inteligenco in sposobnost hitrega reševanja težav.

Vemo, da ste več kot sposobni najti rešitve za vse vrste težav, zato se ne ustavite pri tem!

© Lava.si

Vabimo vas, da izzovete svoje prijatelje in družino tako, da z njimi delite ta članek. Veliko časa smo porabili za ustvarjanje zabavnih iger za vas in radi bi, da bi ta članek delili na družbenih medijih. torej, ne oklevajte in ga delite s seboj in se zabavajte!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.