Domov » Novice » IQ test: biti moraš zelo pameten, da v manj kot 30 sekundah najdeš štirimestno kodo!

IQ test: biti moraš zelo pameten, da v manj kot 30 sekundah najdeš štirimestno kodo!

Vsebina

Uganka dneva je poiščite štirimestno kodo. To je zelo priljubljena logična in miselna vaja, v kateri večina ljudi uživa. izzivi na družbenih omrežjih. Namigi so na sliki, na kateri je pet lažnih kombinacij, ki jih je treba izključiti, da bi našli skrivno kodo.

Ti testi logike in razmišljanja so idealni za spodbujanje možganov in izboljšanje sposobnosti reševanja problemov. Poleg tega so zabavni in vam lahko pomagajo, da se osredotočite na eno nalogo naenkrat. Kakšna je koda? Poskusite najti kodo z analizo slike!

Lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Reševanje te uganke zahteva dobro opazovanje in koncentracijo. Če želite najti pravilno štirimestno kodo, upoštevajte naslednja pravila: po vsaki štirimestni kombinaciji preverite obarvane pike.

  • bela pika pomeni, da ena od številk ni prisotna.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravem polju
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravilnem polju. Ta izziv je težaven, kot je prikazano z drsnikom za težavnost na sliki.

Zato je pomembno, da opazujete in se osredotočite, če želite uspeti pri tem izzivu.

Pozor! Barvne pike niso vedno postavljene v pravem vrstnem redu. Tako imate samo 30 sekund poiščite kodo ali opravite izziv.

Uganke so odličen način za urjenje možganov in spodbujate logično razmišljanje. Pomagajo vam izboljšati sposobnosti reševanja problemov in najti ustvarjalne rešitve. Uganke delujejo na vaš spomin, koncentracijo in sposobnost hitrega odločanja.

Poleg tega vam lahko pomagajo razviti analitične sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov, ki so uporabne v vsakdanjem življenju. Pomembno je, da vadite svoje možgane, da jih ohranite v dobri kondiciji in zdravih. Dober način za to je, da sprejmete izziv vsakodnevne uganke in poiščete pravo kodo. Tako boste spodbudili svoj um in izboljšali svoje kognitivne sposobnosti.

Razkrijmo šifro dneva!

Počakajte, razkrili bomo kodo dneva! Rešitev je prikazana na sliki. Številke, ki sestavljajo kodo, so obarvane in koda je 7480. Komu je uspelo najti odgovor v manj kot 30 sekundah?

Lava.si

Čestitamo vsem, ki jim je uspelo! Vsem želimo dan, poln novih izzivov.

Ste uživali v tej igri? Potem ne oklevajte in jo delite z drugimi ter povabite svoje prijatelje in družino, da jo odkrijejo ! V ustvarjanje teh zabavnih iger smo vložili veliko časa in truda, zato nam bo deljenje tega članka na Facebooku, Instagramu ali Twitterju v veliko veselje.

Vabimo vas, da svoje prijatelje in družino izzovete, da preizkusijo našo igro!

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.