Domov » Novice » IQ test: Če ste genij, boste manjkajočo obliko našli v samo 15 sekundah

IQ test: Če ste genij, boste manjkajočo obliko našli v samo 15 sekundah

Ta test IQ je odličen način, kako oceniti raven svoje inteligence in se ob tem zabavati.

V današnjem testu IQ boste preizkusili svoje intelektualne in vizualne sposobnosti. V manj kot 15 sekundah morate najti manjkajočo obliko. Ta izziv je kot nalašč za ocenjevanje, kako logično razmišljate in ali imate sposobnost hitrega razmišljanja.

Če vam bo uganko uspelo rešiti v kratkem času, boste označeni kot čisti genij.

Pregled testa IQ

Vizualne uganke so odlične za razvijanje vaših sposobnosti. Vključujejo iskanje rešitve s pomočjo intuicije, sklepanja ali logike. To je tudi odličen način za izostritev vaše inteligence.

Današnji izziv je dovolj preprost, saj je na voljo več kock, skupaj osem, vključno z manjkajočo. Opazite, da sta v vsaki kocki dve geometrijski obliki. Če ste pozorni, lahko opazite tudi, da so oblike različnih barv.

© Lava.si

Vaš cilj je poiskati manjkajočo obliko in jo postaviti na vprašalni znak. Pri tem lahko izbirate med štirimi kockami, ki so na voljo na dnu slike. Na voljo imate 15 sekund, da opravite ta vizualni preizkus in poiščete pravo rešitev.

Vabimo vas, da spodaj kliknete na “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.