Domov » Novice » IQ test: Če ste genij, lahko to uganko rešite v 15 sekundah!

IQ test: Če ste genij, lahko to uganko rešite v 15 sekundah!

Ta matematični izziv je kot nalašč za preizkušanje vaše možganske moči, logike in hitrosti računanja.

Današnji izziv je matematična uganka, s katero boste preverili svoj inteligenčni kvocient. Posebej je posvečena prvi pomoči in varnosti. Ta izziv je uspelo rešiti zelo malo ljudem. Za rešitev tega testa IQ imate na voljo 15 sekund časa. Če vam to uspe, ste pravi genij.

Predstavitev današnjega izziva

Današnji test IQ ocenjuje vašo sposobnost reševanja logičnih in matematičnih problemov. V igro lahko povabite druge ljudi, da bo test še bolj zabaven in zanimiv.

V prvi vrstici je prikazana vsota treh operatorjev, ki je enaka 45.

V drugi vrstici je en operater plus en policist, kar je 19.

V tretji vrstici lahko vidite, da je seštevek dveh policistov enak enemu gasilcu. Vaš cilj je poiskati vrednost gasilca z rumeno čelado.

© Lava.si

Nasveti za pomoč

Če želite opraviti izziv, morate najprej upoštevati rezultate, ki so že navedeni v prvih treh vrsticah. Nato morate določiti vrednost operaterja centrale in vrednost policista. Tako bo iskanje vrednosti za gasilca z rumeno čelado lažje.

Da bi našli rešitev, morate uporabiti logično sklepanje, smisel za sklepanje in inteligenco. Potrebovali boste tudi veliko koncentracije. Za to se lahko odpravite v miren prostor, stran od vsakršnega vrveža in motenj, ki bi vas lahko ovirale.

Vabimo vas, da spodaj kliknete na “Naprej” in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.