Domov » Novice » IQ test: če v manj kot 30 sekundah najdete trimestno kodo, ste genij!

IQ test: če v manj kot 30 sekundah najdete trimestno kodo, ste genij!

Logični in miselni testi so zelo priljubljeni. Postali so priljubljen način zabave in spodbujanja možganov. Uganke in izzivi so še posebej priljubljeni na družabnih omrežjih, kjer jih delijo za zabavo in razvedrilo svojih sledilcev.

Danes imamo za vas logični test! Cilj je, da z analizo spodnje slike poiščete trimestno kodo. Obstaja 5 napačnih kombinacij, ki pa vam lahko dajo namige, ki vam bodo pomagali najti kodo. Vaša naloga je najti pravo kodo! Ste pripravljeni na ta izziv? Začnimo!

© Lava.si

Pravila, ki jih je treba upoštevati pri reševanju izziva

Izziv je zahteven ter zahteva dobro koncentracijo in opazovanje. Poiskati morate pravo trimestno kodo, ki jo predstavljajo barvne pike. Za vsako kombinacijo treh številk boste našli belo, rumeno in zeleno piko.

  • Bela pika pomeni, da ene od številk ni.
  • rumena pika pomeni, da je ena od številk prisotna, vendar ni v pravem polju
  • zelena pika pomeni, da je ena od številk v pravem polju.

Da bi rešili ta izziv, si morate pozorno ogledati barvne pike po vsaki kombinaciji treh številk in izpolniti polja s pravilnimi kodami, da bi našli rešitev. Pri reševanju uganke si boste morali pomagati tudi z drsnikom težavnosti na sliki.

Upoštevajte! Barvne pike niso razporejene po vrstnem redu. Za iskanje kode ali dokončanje izziva imate na voljo le 30 sekund. Pomembno je, da upoštevate lokacijo pik in jih natančno postavite, sicer vam lahko ne uspe.

Bistveno je, da spodbudite svoj logični um in um za reševanje problemov, da najdete pravilno kodo v uganki dneva. Ta igra vam bo poleg zabave pomagala razvijati in ohranjati dobro duševno zdravje.

Kognitivni trening lahko izboljša vašo sposobnost reševanja težav, sprejemanja boljših odločitev in učinkovitejšega osredotočanja. Prav tako boste lahko izboljšali svoj spomin, kognitivno fleksibilnost in sposobnost učenja.

Te spretnosti so ključnega pomena za uspešno in srečno življenje. Zakaj torej ne bi igrali današnje uganke in delali na svojem logičnem umu?

Vabimo vas, da spodaj kliknete “Naprej” in poiščete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.