Domov » Novice » IQ test: Kdo je moški? Za rešitev uganke imate manj kot pet sekund.

IQ test: Kdo je moški? Za rešitev uganke imate manj kot pet sekund.

Aktivirajte svoj DETEKTIVNI način zdaj! Če želite rešiti skrivnostni primer tega tedna, boste morali uporabiti vsa čutila.

Eden najboljših načinov za krepitev intelekta in zabavo, ne da bi zapustili hišo, so vizualni kvizi. Te vaje so zelo priljubljene v družabnih omrežjih zaradi visoke stopnje težavnosti. Boste v današnjem ekstremnem izzivu lahko vzkliknili ŠAMPION?

Posebno pozornost namenite namigom na sliki miselnega izziva, saj boste le tako lahko v trenutku razvozlali odgovor na virusno nalogo. Test tega tedna lahko rešujejo ljudje vseh starosti – kmalu bomo začeli!

Kdo je človek?

Da bi rešili to skrivnostno uganko, morate uporabiti svojo domišljijo in skrbno analizirati vsakega zapornika. Ali znate odgovoriti v manj kot 5 sekundah? Dokažite, da ste najboljši. Veliko sreče, potrebovali jo boste.

Poznavanje odgovora na vizualno uganko

Vedeti morate, da je ta kviz postal “nočna mora” nekaterih ljudi. Če želite vedeti, kako blizu ste bili zmagi, morate biti pozorni na naslednji odstavek. Ne pozabite deliti tega miselnega izziva na Facebooku in izzovite svoje prijatelje.

ODGOVOR:

Zapornik na sredini je moški, ker ima okoli vratu Adamovo jabolko. Odgovor je bil vedno pred vami, vse, kar morate storiti, je, da skrbno analizirate vsakega zapornika.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.