Domov » Novice » IQ test: Koliko obrazov se skriva v drevesu? Če vam ne uspe, si oglejte nasvete tega strokovnjaka za psihologijo in izboljšajte svoje miselne sposobnosti.

IQ test: Koliko obrazov se skriva v drevesu? Če vam ne uspe, si oglejte nasvete tega strokovnjaka za psihologijo in izboljšajte svoje miselne sposobnosti.

Da bi opravili ta IQ test, boste potrebovali veliko koncentracije!

Ali menite, da ste oseba, ki se zlahka in globoko koncentrira? S tem testom IQ boste ocenili svojo sposobnost koncentracije in razločevanja podrobnosti.

IQ test: Koliko obrazov je na tej sliki?

Ste pripravljeni na ta vizualni izziv? Na voljo imate 15 sekund, da si pozorno ogledate spodnjo sliko in ne spregledate nobene podrobnosti. Koliko obrazov je na drevesu? Če pozorno pogledate, njegove veje oblikujejo različne oblike obrazov. Od vas je odvisno! Bodite previdni, saj ne smete dobiti pomoči!

IQ test: odgovor na vizualni test

15 sekund se je izteklo in čas je, da odkrijete rešitev tega testa IQ.

Rešitev: Na tem drevesu se skriva skupno 10 obrazov, po pet na vsaki strani. To preverite na spodnji sliki.

Če ste do izteka 15 sekund našli pravi odgovor s pravimi lokacijami, vam čestitamo! Zahvaljujoč temu testu koncentracije zdaj vemo, da imate dober vizualni spomin, izostren občutek za opazovanje in seveda brezhibno koncentracijo! Če vam ni uspelo, vam ponujamo nekaj nasvetov za izboljšanje in razvoj sposobnosti razmišljanja in koncentracije:

  • Vedno si zapomnite, kdaj so vaši možgani najučinkovitejši, kdaj največ razmišljajo, in prepoznajte dejavnike, ki motijo vašo koncentracijo. Tako boste vedeli, kdaj in s kakšnimi parametri lahko najbolje uporabite vse svoje miselne sposobnosti.
  • Vedno ustvarite okolje, ki podpira vaše možgane in čute. Izogibajte se okoljem, ki so polna motečih dejavnikov! Lahko si na primer prižgete glasbo, ki bo spodbudila vaše možgane.
  • Če se želite čim bolj osredotočiti, globoko dihajte in ne pozabite piti vode. Čaj je koristen tudi za možgane.

Zdaj, ko imate v rokah vse kartice, lahko preizkusite druge teste na našem spletnem mestu. Svoje podvige in te vizualne izzive delite s prijatelji in družino!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.