Domov » Novice » IQ test: Koliko psov in mačk lahko preštejete? Razvozlajte ta IZZIV v samo 8 sekundah

IQ test: Koliko psov in mačk lahko preštejete? Razvozlajte ta IZZIV v samo 8 sekundah

Ta ilustracija skriva neverjeten optični učinek. Odgovor v družbenih medijih ni enoten. Ali lahko prekinete spor?

Eden najbolj fascinantnih vidikov vizualnih izzivov so iluzije, ki se skrivajo med narisanimi črtami in konturami. Današnji izziv je postal trend na internetu, saj je le 10 % uporabnikov uspelo najti pravi odgovor. Boste tudi vi med njimi?

Če menite, da vas zaradi vizualnih kvizov boli glava, imate prav. Zaradi številnih med njimi boste izgubili potrpljenje! Vendar menimo, da imate veliko talenta. Danes postavite nov svetovni rekord in se oddaljite od 90 % ljudi, ki so “obupali”.

Koliko živali imate?

Ta spletna vaja govori o mačkah in psih! Če želite uspeti, morate prešteti točno toliko živali, kolikor jih je v tabeli. Menimo, da vam bo uspelo, vendar morate biti ustvarjalni, hitri in upoštevati tudi najmanjše podrobnosti. Začnimo z miselnim izzivom!
Ali vam je uspelo? Če niste vedeli, vam ponujamo koristen namig: vedeti morate, da je na tej črno-beli sliki več kot pet živali. Previdno se odpravite in ne pozabite, da se čas izteka.

Razrešite skrivnost

Težavna naloga s skrito sliko je bila težka, le 2 % nas jo je rešilo hitro: med mačkami in psi smo našli le 7 živali. Ali vam jih je uspelo prešteti na ta način? Ste končali pravočasno? To veste samo vi.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.