Domov » Novice » IQ test: krivec se noče obsoditi in prevzeti odgovornosti. Treba ga je razkrinkati, in to hitro!

IQ test: krivec se noče obsoditi in prevzeti odgovornosti. Treba ga je razkrinkati, in to hitro!

S svojimi intelektualnimi sposobnostmi poiščite lažnivca.

Da bi se za nekaj časa sprostili in uživali, vam predlagamo, da poskusite rešiti to sestavljanko. Cilj je, da se zabavate. Je pa to tudi dobra priložnost in odličen način za intelektualno vadbo možganov, da izboljšate njihovo delovanje. Zato se pripravite, zdaj je čas, da začnete. Zabavajte se!

O čem je ta IQ test?

Pri tej uganki vam bomo predstavili sliko dveh avtomobilov, enega rdečega in enega modrega, dveh moških, ki se prepirata, in restavracije, obrnjene na glavo. Nesrečo je očitno povzročil eden od avtomobilov, saj so na sliki vidne sledi pnevmatik. Kot lahko vidite, je za nesrečo odgovoren eden od obeh moških, vendar nobeden od njiju tega noče priznati: krivita drug drugega. Vendar pa nekaj podrobnosti na sliki pokaže, kdo je v resnici odgovoren. Uporabiti boste morali svoje analitične sposobnosti, da odkrijete krivca. Preden odgovorite, si vzemite čas za koncentracijo in premislite o vseh podrobnostih. Vendar poskusite sestavljanko rešiti čim hitreje.

©Lava.si

Zakaj opraviti test IQ?

Vizualni testi, uganke in možganske uganke so odlični za težave s spominom in stresom. Poleg tega je zaradi razvoja tehnologije in položaja interneta v našem vsakdanjem življenju test IQ mogoče opraviti kjer koli in kadar koli. Prav tako ne smemo spregledati pomena zabave, saj ta izjemno pomaga pri razbijanju vsakodnevne rutine in hkrati spodbuja možgane. Poleg tega so tovrstne uganke priporočljive za ljudi, ki želijo izboljšati svoje intelektualne sposobnosti, ne da bi se pri tem obremenjevali. Končno, ta vrsta ugank pomaga izpostaviti morebitne težave, kot so težave s koncentracijo in težave z vidom.

Kdo je torej v resnici odgovoren za to nesrečo?

Voznik modrega avtomobila laže! Ali ste to ugotovili? Če je tako, vam čestitamo. Vaš smisel za analizo je izjemen!

Tisti, ki tega niste ugotovili, ne skrbite. Vse vam bomo razložili! Na prvi pogled je težko ugotoviti, kdo laže in kdo govori resnico. Vendar pa obstajajo podrobnosti, ki vse spremenijo. Oba avtomobila nimata enake vrste pnevmatik in opazili boste, da je steza do restavracije enaka kot pri pnevmatikah modrega avtomobila. Zdaj, ko je krivec razkrit, je čas, da pokličete pristojne organe. Kljub temu vam za lažje razumevanje predstavljamo rešitev v slikah.

©Lava.si

Upamo, da ste uživali v tem malem izzivu. Ta test IQ lahko delite na svojih družabnih omrežjih, da bodo v njem uživali tudi vaši prijatelji in družina.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.