Domov » Novice » IQ test: le najpametnejši bodo lahko opazili razlike v tem otroku, ki se igra s svojim psom!

IQ test: le najpametnejši bodo lahko opazili razlike v tem otroku, ki se igra s svojim psom!

Sprejmite ta vizualni izziv in pokažite, da ste pametna oseba!

Ali menite, da ste pametna in pametna oseba? Danes vam ponujamo odlično priložnost, da s tem IQ testom dokažete svoje sposobnosti.  To je vizualna igra, kar verjetno že veste. Ta igra razlik vas bo zabavala ter vam pomagala pokazati vaše vizualne in miselne sposobnosti. Za večjo zabavo se lahko tega izziva lotite s prijatelji in družino. Kdor bo imel najboljši čas, bo najpametnejši. Menite, da imate vse potrebno za zmago? Dokažite to!

Test IQ: “Katere razlike se skrivajo na slikah?

Veliko ljudi meni, da so igre z razlikami namenjene le otrokom in da odrasli niso izziv. Toda vizualni test, ki smo ga danes pripravili za vas, še zdaleč ni enostaven. Za uspešno opravljen test IQ morate biti dober opazovalec in zelo prodorni. Zmagali bodo le najpametnejši. Pripravite se, da se boste potrudili po svojih najboljših močeh!

Na spodnji sliki sta dve fotografiji dečka, ki se v parku igra s svojim psom. Natančno si jih oglejte, bodite pozorni na vsako podrobnost in ugotovite razlike med njimi. Skupaj morate najti 3 napake. Na voljo imate 10 sekund, da jih najdete! Bodite previdni, saj ne smete goljufati, če nekoga prosite za pomoč!

IQ test: odgovor na vizualni izziv

Deset sekund se je izteklo! Čas je, da ugotovite, ali ste res pametna oseba! Ali ste našli 3 razlike? Če je tako, vendar ste nekoliko negotovi, vam bomo povedali prave odgovore!

Rešitev: Tri napake, ki ste jih morali najti, so :

  • oblika lesene klopi v parku ;
  • bela barva na zadnji nogi psa;
  • obliko desne sponke na dečkovem naramnem pasu.

Če ste navedli vse pravilne odgovore, je test uspešno opravljen! Res si inteligentna oseba z odličnimi opazovalnimi sposobnostmi in koncentracijo! Če vas je premagal čas in niste našli vseh razlik, ne bodite razočarani. Nasprotno, spodbujati vas mora k izboljšanju vaših sposobnosti. Z vajo boste hitro in brez težav prepoznali podrobnosti v igrah z razlikami!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.