Domov » Novice » IQ test: le natančni lahko v manj kot 40 sekundah najdejo 8 razlik med tema dvema slikama!

IQ test: le natančni lahko v manj kot 40 sekundah najdejo 8 razlik med tema dvema slikama!

Vsebina

Dobrodošli v igri razlik! To je preizkus opazovanja in koncentracije, ki vam bo predstavljal izziv. Vaša naloga: v manj kot 40 sekundah poiščite 8 razlik med dvema slikama balonov na vroč zrak. Naj ne bo pomote, to ni igra za otroke! Namenjena je vsem, ki imajo radi izzive in cenijo lepoto stvari.

Ta igra, ki spada v kategorijo vizualnih testov, je odličen način, da preizkusite svojo sposobnost hitrega zaznavanja podrobnosti in osredotočanja. Vaša natančnost in hitrost bosta na preizkušnji. Gre torej za zelo zahtevno igro za možgane! Ste pripravljeni na izziv?

© Lava.si

IQ test: Poišči 8 razlik

Če želite poiskati 8 razlik med dvema slikama, se morate osredotočiti in ju pozorno opazovati. Ugotoviti morate majhne podrobnosti, ki se med slikama razlikujejo.

To je lahko barva, oblika ali celo predmet, ki ga na drugi sliki ni. Poleg tega boste morali vsako sliko primerjati vrstico za vrstico, da se prepričate, da ste analizirali vse podrobnosti. Ko boste našli 8 razlik, boste lahko rešili to uganko!

Ali ste vedeli, da?

Toplovodni balon je nemotorizirana zračna naprava, ki uporablja balon, ogrevan s plinom, lažjim od zraka. Ta izum sta v 18. stoletju razvila brata Montgolfier, Joseph-Michel in Jacques-Etienne.

Prvi javni polet s potniki je bil opravljen leta 1783 iz pariškega parka Versailles.

Danes baloni na vroč zrak ljudem ponujajo edinstven in romantičen pogled na svet z višine do 2 000 metrov. Baloni so običajno izdelani iz najlona in napolnjeni s propanom, ki segreva zrak v njih.

Balon se upravlja s sistemom kablov in ga je mogoče usmeriti na določene lokacije ali preprosto okoli določenega območja.
Letenje z balonom je priljubljena dejavnost, ki popotnikom omogoča edinstven pogled na svet. Wikipedija ponuja podrobne informacije o delovanju teh balonov in njihovem zgodovinskem izvoru.

Rešitev vizualnega izziva:

Čestitamo tistim, ki so rešili vizualni izziv v manj kot 40 sekundah in našli 8 razlik med slikama balona na vroč zrak! Če vam ni uspelo rešiti izziva, ne skrbite, predstavili vam bomo sliko, na kateri jih lahko vidite.

Crédit photo : © Lava.si

Zato bodite pozorni na naslednje slike, ki jih bomo delili z vami!

Delite igro in omogočite prijateljem in družini, da odkrijejo radosti sprostitve! Povabite jih, naj igrajo z vami in se sprostijo zaradi zabave, ki jo ponuja igra.

Ne oklevajte, da igro delite v svojih najljubših družabnih omrežjih in izkušnjo delite s svojimi prijatelji. S tem boste svojim prijateljem predstavili prednosti sproščanja in uživanja v igri.

Povejte jim, kako se z igro zabavati in sprostiti, ter jih povabite, da se pridružijo vaši skupnosti in uživajo v zabavi, ki jo ponuja ta igra.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.