Domov » Novice » IQ test: Na tej sliki poiščite skrito črko P in dokažite, da ste natančni.

IQ test: Na tej sliki poiščite skrito črko P in dokažite, da ste natančni.

Rešite vizualni izziv in dokažite, da ste natančni in pozorni!

Iščete zabavo, ki vam bo omogočila konstruktivno preživljanje časa? Preizkusite naš novi IQ test in preverite svoje možgane in kognitivne sposobnosti! Če ste pripravljeni, so tukaj navodila za opravljanje testa!

Test IQ: “Kje na sliki je črka P?

Čeprav to ni najtežji test IQ v našem izboru, lahko odlično določi vaše umske sposobnosti. Vedeti morate, da so jo zlahka rešili le natančni ljudje. Mnogim je spodletelo zaradi pomanjkanja pozornosti in koncentracije! Kako jo boste preživeli?

Če ste pripravljeni, so tu navodila. 15 sekund si pozorno oglejte spodnjo sliko in ugotovite, kje je črka P. V tej seriji številk 8 je samo ena črka P. Težko jo boste prepoznali, saj je zelo podobna številki. Če pa ste dober opazovalec, bo to prava mala malica! Od vas je odvisno!

IQ test: odgovor na vizualni test

Če ste našli pravo mesto za črko P na sliki, vam čestitamo! Ste natančni in pozorni na podrobnosti. Vaš čut za opazovanje je verjetno ena od vaših največjih prednosti. In če žal niste imeli dovolj časa, da bi našli črko P, vam jo bomo pokazali na naslednji sliki. Ne bodite razočarani, saj se lahko vedno izboljšate!

Rešitev: črka P je dejansko na desni strani slike.

Če želite sprejeti še več takšnih izzivov, vam bo naša spletna stran v veliko pomoč! Ti testi IQ so odlični za razvijanje koncentracije, vizualnih sposobnosti in sposobnosti opazovanja! Če ste pridni in pogosto vadite, boste lažje reševali vizualne težave. Videli boste, kako zelo se bodo vaše intelektualne sposobnosti z vadbo povečale!

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.