Domov » Novice » IQ test: poiščite skriti klobuk v 8 sekundah: ta kompleksni vizualni izziv je uspel le 2 % vprašanih.

IQ test: poiščite skriti klobuk v 8 sekundah: ta kompleksni vizualni izziv je uspel le 2 % vprašanih.

Pokažite svoj potencial v tem izzivu, ki je mnoge postavil v šah. Kako okretni boste?

Pokažite svoj visok inteligenčni kvocient in vizualne sposobnosti z reševanjem enega najbolj ekstremnih vizualnih izzivov na družbenih omrežjih. Pri tem vizualnem preizkusu se boste spraševali o ravni vseh svojih spretnosti, zato se pripravite, da vas bo “dobro” bolela glava. Želimo vam veliko sreče in verjamemo v vaš potencial. Poskusite premagati to nalogo in postaviti nov rekord.

Poiščite skriti klobuk v 8 sekundah

Dobrodošli v novi visoko težavnostni pustolovščini, poskusite rešiti nalogo v najkrajšem možnem času, le tako lahko podrete nov rekord in celo postanete GENIUS in ODLIČENEC v miselnih igrah. Ste pripravljeni preizkusiti svoje sposobnosti?

Vaša naloga je najti klobuk, ki je skrit na sliki. Na voljo imate le 8 sekund, zato se pripravite, zbistrite misli, aktivirajte čute in analizirajte sliko.Conságrate como el mejor en juegos mentales resolviendo este reto en cuestión de segundos | Foto: Genial Guru

Kje je skrit klobuk?

Če to berete, ste že opravili najzahtevnejši del tega EKSTREMNEGA vizualnega preizkusa, zato vam preostane le še to, da preučite rezultat vizualnega izziva. Ali ste misijo opravili ali ne? Upamo, da ste to storili.
Kje je skrit klobuk? Več informacij najdete tukaj. Če so bili naši bralci pozorni, ste opazili, da je na komodi za nekaterimi stvarmi, ki smo jih iskali. Ali tega še ne vidite?

Solución del reto visual | Foto: Genial Guru

 

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.