Domov » Novice » IQ test: preizkusite svoje sposobnosti s tem logičnim testom v 10 sekundah!

IQ test: preizkusite svoje sposobnosti s tem logičnim testom v 10 sekundah!

Vsebina

Izziv dneva je za ljubitelje puzzle iger. To je a test preizkusite svoje logične sposobnosti. Glede na njegovo težavnost le malo ljudi uspe rešiti izziv v manj kot 10 sekundah. Mislite, da ste kos izzivu?

Uvod v IQ test

Izziv prihaja v oblikivelik kvadrat, razdeljen na 9 kvadratov. Vsako polje ima 3 kroge različnih barv, razen zadnjega polja, ki je prazno. Vaše poslanstvo bo najti rešitev med ponujenimi izbirami. V tem IQ testu morate najti pravilno rešitev v 10 sekundah.

© Lava.si

Čeprav je uganka videti težka, jo je mogoče zlahka rešiti s svojimi spretnostmi. Za to boste morali uporabiti svoje sklepanje in analitične sposobnosti. Da bi povečali svoje možnosti za uspeh, je bistveno, da se postavite v prave pogoje.

Namestite se v sobo, kjer se boste zlahka osredotočili, hkrati pa se, kolikor je le mogoče, izogibajte kakršnim koli virom motenj in vznemirjenosti.

Odgovor na ta IQ test

Čestitke, če vam je v manj kot 10 sekundah uspelo ugotoviti, kateri krogci manjkajo. Znali ste uporabiti prave veščine in vaša sposobnost sklepanja je resnično izjemna.

Če vam ni uspelo, je v redu in ne smete biti malodušni. Z več poskusi lahko pridobite potrebne veščine za reševanje te vrste uganke.

Rešitev, ki jo je bilo treba izbrati med 4 predlogi, je bila možnost številka 3. Če pozorno pogledate, krogci v tretji vrstici so logična posledica kombinacije barv v prvih dveh vrsticah. Torej:

  • Prvo polje tretje vrstice: siva je rezultat kombinacije črne in bele. Zeleno dobimo z mešanjem modre in rumene barve. Vijolična je posledica kombinacije modre in rdeče.
  • Drugo polje tretje vrstice: oranžno barvo dobimo s kombinacijo rdeče in rumene. Bela, povezana z belo, očitno daje belo. Kombinacija dveh črnih barv daje tudi črno.

Po tej logiki v tretjem polju tretje vrstice: rumena, povezana z rdečo, daje oranžno. Kombinacija črne z belo daje sivo. Povezava modre z rumeno očitno daje zeleno.

© Lava.si

Če vam je bil ta IQ test všeč, ga ne oklevajte in ga delite s svojimi najdražjimi.

Related post

Zdaj ste registrirani!

Prejemanje kvizov po e-pošti

S potrditvijo tega polja se strinjam s prejemanjem novic s strani lava.si ter sem prebral in sprejel politiko zasebnosti tega spletnega mesta.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za pošiljanje naših novic, informacij o dejavnostih lava in ponudb naših partnerjev. Vedno lahko uporabite povezavo za odjavo, ki je vključena v glasilu.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.