Domov » Novice » IQ test: raven vizualnega izziva za največ APTITUDOV, poiščite 10 razlik v 30 sekundah

IQ test: raven vizualnega izziva za največ APTITUDOV, poiščite 10 razlik v 30 sekundah

Čas je, da preizkusite svoj vid in potrpežljivost ter premagate ta novi vizualni izziv.

V letošnjem šolskem letu 2023 vam ob tej priložnosti predstavljamo vizualni izziv animacije otrok, ki se igrajo na košarkarskih igriščih, kar je ena najbolj priljubljenih dejavnosti najmlajših doma, ko se vrnejo v šolo.

Da bi ohranili miselno in vizualno agilnost, je treba redno trenirati um z ugankami, izzivi ali vizualnimi izzivi. Tokrat boste morali biti potrpežljivi in dobro videti, da boste lahko prepoznali 10 razlik med dvema slikama.

Vizualni izziv

V tem novem vizualnem izzivu boste morali najti 10 razlik, ki so skrite na drugi sliki na desni strani. Za rešitev tega izziva imate na voljo 30 sekund časa, ste pripravljeni?

Ta hobi je primeren za vse starosti, zato ga lahko delite s prijatelji in družino, da bi kar najbolje izkoristili prosti čas in ugotovili, ali ste izkušen opazovalec pri reševanju majhnih logičnih problemov.

Rešitev vizualnega izziva

Ali je bil test težak? Odgovor na ta vizualni izziv je označen z rdečimi krogi, ki poudarjajo podrobnosti, kot so otroška oblačila, stavbe in nekateri elementi vozil, ki niso prikazani na sliki na levi.

Če tega izziva ne boste opravili, vas vabimo, da nadaljujete z drugimi vizualnimi izzivi, ki jih imamo za vas, in izboljšate svoj rekord.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.