Domov » Novice » IQ test: rešite enačbo tako, da v manj kot 20 sekundah premaknete eno uganko!

IQ test: rešite enačbo tako, da v manj kot 20 sekundah premaknete eno uganko!

Iščemo prave genije. Če iščete IQ test ali sestavljanko, je ta namenjena vam.

Preizkusili bomo vašo inteligenco in sposobnost reševanja težav v rekordnem času. Danes imamo za vas prav poseben izziv: rešite enačbo 6+4=4 v manj kot 40 sekundah.

Ta vrsta izzivov je zelo priljubljena v družabnih omrežjih. Ljudje radi sprejemajo izzive in drugim dokazujejo svojo inteligenco.

Čeprav testi IQ večinoma temeljijo na matematičnih vprašanjih in problemih, lahko vključujejo tudi druge oblike vprašanj za merjenje kritičnega mišljenja in reševanja problemov.

S testi IQ se ocenjuje intelektualna raven osebe ali njena sposobnost reševanja problemov.

Cilj je rešiti enačbo 6+4=4 v manj kot 40 sekundah z uporabo ustrezne logike in razmišljanja. Rešitev te uganke lahko poiščete sami ali pa se o njej pogovarjate z drugimi. Ste pripravljeni na izziv?

© Lava.si

Izziv dneva: Rešite uganko tekme

Danes imamo za vas posebno in zanimivo sestavljanko. Da bi jo rešili, morate biti pozorni in osredotočeni.

Ni dovolj, da najdete rešitev, ampak morate najti tudi izviren način za njeno rešitev. Vaša naloga je preprosta: rešite današnjo enačbo izziva tako, da premaknete le eno uganko. Razmišljajte zunaj okvirov in poiščite rešitev! Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Vabimo vas, da kliknete na “Naprej” spodaj in odkrijete rešitev na naslednji strani.

mm
O autorze, Daniel
Z Lava.si poskušam izbrati in vam ponuditi najboljše novice današnjega dne, tako o Qi in testih osebnosti kot tudi o dnevnih novicah. Vsako jutro.